香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) » 數碼暴龍區 (Digimon) » 數碼暴龍機 專區 » 放寬-[教學]數碼暴龍DS機快速進化究極體,不用一日便有究極體了 適用ver.1 / ver.2

2008-11-27 08:26 PM Evan
放寬-[教學]數碼暴龍DS機快速進化究極體,不用一日便有究極體了 適用ver.1 / ver.2

LBSALE[40]LBSALE[這篇文章最後由firzen46在 2008/11/30 05:17pm 第 2 次編輯]
Z1A(yo8nz\J F
Xn%K*Y+g Mj#\ 相信有不小人可能而家才買數碼暴龍DS機,趕不切養究極體 參加比賽?H-}"s ~x
而家教大為不用二日便可快速進化究極體J#x~Z%InR
e7REeX W!}3u1^g$wr
**** Hidden Message *****

2008-11-27 08:35 PM wilsonfire
[教學]數碼暴龍DS機快速進化究極體,不用一日便有究極體了 適用ver.1 / ver.2

多謝你,我想我很快便到究極體!!

2008-11-27 08:53 PM billy97
[教學]數碼暴龍DS機快速進化究極體,不用一日便有究極體了 適用ver.1 / ver.2

唉 要到發文15,真係多慘

2008-11-27 08:57 PM catcatenter

不過每個地點得8個名額,都唔會有好多人參加到比賽
`1r0}~4u&n#s.j"x&I 另外ic機升到去究極體,其實都冇咩好玩嫁啦...

2008-11-27 08:59 PM 黃金暴龍

我早就知啦!!!洗你講!!!

2008-11-27 10:35 PM 肥仔sang

[quote][b]下面引用由[u]黃金暴龍[/u]在 [i]2008/11/27 08:59pm[/i] 發表的內容:[/b]
m\T nG Q K 我早就知啦!!!洗你講!!!!Ii5q.g d|-LfW
[/quote](~{5x%{I8@)XL I q
人地都係講多一次炸~g&T]/BS%bC8i6r
好過你吹水呀~

2008-11-28 12:13 AM 詠瑜

搞到我想買部DS玩-.-(不過都同等同你買完TWIN&MINI先)

2008-11-28 09:23 AM grandp45225

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2008/11/27 08:26pm[/i] 發表的內容:[/b]'C8J:sW [/xt
(保密文章)
'oF,B Ii;B%U [/quote]
]V)R z J!v#f 屈幻果,再食7千p果舊野再食退化-.-?n3jBx K:EL:L:|W
O"@+}"i6gY#]
[color=#0066FF][b]-=-=-=-=- 以下內容由 [i]grandp45225[/i] 在 [i]2008年11月28日 09:25am[/i] 時新增 -=-=-=-=-[/b][/color]
4lL.\ {-G;@D)y` 真係咁=.=
7F;G@ JZ M&M@ 呢個方法我都用過好多次-.-

2008-11-28 10:54 AM t0417917

感謝你的分享啊 對大家的幫助都很大

2008-11-28 01:21 PM somesome

要到發文15,次次都要咁...

2008-11-28 02:28 PM vinlok0618

天使數碼魂怎拿?係咪聖靈魂?

2008-11-28 02:39 PM vinlok0618

Z%{m-]4QHt$b/[ 可能會battle or 會拿一些刺針,是什麼?

2008-11-28 02:40 PM 黃金暴龍

LBSALE[5]LBSALE我早知,,我知埋點easy地改機

2008-11-28 05:37 PM azsx77

ver.2呢???有冇呀!!!有冇快速進化呀???1ABu?z8QI I

:w(H+@.wP@Ks4] [color=#0066FF][b]-=-=-=-=- 以下內容由 [i]azsx77[/i] 在 [i]2008年11月28日 05:48pm[/i] 時新增 -=-=-=-=-[/b][/color]*nR;Uz!|
睇錯= =原來ver.2都ok= =:n3C O%x z|X's

2008-11-28 05:54 PM 小恨

我積分唔夠15...睇唔到 =]

2008-11-28 06:34 PM 2120

thx of sharing!!!!!!!!!!!

2008-11-28 06:56 PM 我我是◎◎◎

我沒得睇= =不過我知用7000p/9999p買呀嗎/找人打打打下就給一間店500p= =呀嗎

2008-11-28 09:15 PM mnmwaiwai

我...唔夠發言囧...不過THX

2008-11-29 06:43 AM jmotom

不用二日便可快速進化究極體 D'| b4}4W!Q1b5t
那麼好???

2008-11-29 07:55 AM Evan

[quote][b]下面引用由[u]vinlok0618[/u]在 [i]2008/11/28 02:39pm[/i] 發表的內容:[/b]8y2Su$W3HPs
(forum.hkdmc.org/ic_9999.PNG)
:mB$i8vHiw 可能會battle or 會拿一些刺針,是什麼?
BVt+lM:{,G`?m [/quote]
3S]:Wm~c8r 你是否觸到其他?

2008-11-29 10:10 AM MR_Cheung

但係會唔會廢D嫁

2008-11-29 10:23 AM fireconan

我發言總數唔夠,可惜!唔明why 一定要夠15先得
7\}x5{5p

2008-11-29 10:31 AM fireconan

我聽同學講話係有用,希望快D夠15啦-Po.l6vRSb|y l$~

2008-11-29 10:37 AM 鑽頭之魂

之後你想進究極體 ,只要依照數碼暴龍DS機進化表 食指定數碼魂+注意佢信任度便可以
gF? f;m <<例如究天要信任度11-20,你必須整到信任度11-20 +食一個天使數碼魂或以上  >>}r"l Y4\jf/M?.|
講真呢到真係可以控制到?(因為冇試過...)

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載