2006-8-17 09:32 AM annisooa
數碼暴龍3 水晶版(合成和進化)

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2006/08/16 05:13pm[/i] 發表的內容:[/b]lk-Q#X,j
我想知佢係咪抄pokemon^!b2C9W-S%N
pokemon有乜乜版,佢又抄pokemon出乜乜版#CW}K1fO)@!o
[/quote])p'FT4yr4EvB-`
我都覺有小小...人地寵物小精靈都有水晶板=.=佢抄人地= =

2006-8-17 01:11 PM Evan

不過都算有創意
9g0Qm uy'k.] 雖然抄但將佢改為digimon

2006-8-18 09:29 AM annisooa

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2006/08/17 01:11pm[/i] 發表的內容:[/b]
G?^;H5k"Y 不過都算有創意
B;x1s {`:F H0z0~ 雖然抄但將佢改為digimon
2E)S.]_rdR{:[_q [/quote]
*zr)a;}joK 不過都係抄=.=...但佢地冇把寵物小精靈個D聖獸做出來= =

2006-8-18 03:36 PM Evan

仲乜把寵物小精靈個D聖獸做出來
R5dyQ3{ D)[6P 要放也放DIGIMON四聖獸LA

2006-8-21 09:07 AM annisooa

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2006/08/18 03:36pm[/i] 發表的內容:[/b]
9j9n y PO 仲乜把寵物小精靈個D聖獸做出來
,WWp m0fP S 要放也放DIGIMON四聖獸LA
}B6B9p*R Dg [/quote]fp2UU$G
我講寵物有4聖獸=..=水晶冇=.=抄D唔抄D

2006-8-21 03:36 PM Evan

爆旋也有4聖=.=

2006-8-22 08:25 AM annisooa

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2006/08/21 03:36pm[/i] 發表的內容:[/b]
7m-IteAI6d1I F 爆旋也有4聖=.= k"V/zt.Q R
[/quote]J{,n,e.I1Xx`
@.@...可能都係抄番來XD

2006-8-22 03:03 PM Evan

邊個抄邊個我就唔知了

2007-11-22 05:03 PM p010

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2006/08/22 03:03pm[/i] 發表的內容:[/b]T;f!j0}y IF
邊個抄邊個我就唔知了
P/JGva4f_@ [/quote]6ib?~3M i+X(Z
你理得人啦
9`W^u&{5WD play度就得

2007-11-23 12:22 PM Evan

[quote][b]下面引用由[u]p010[/u]在 [i]2007/11/22 05:03pm[/i] 發表的內容:[/b]'d-V;KSJ8y ]nt`
你理得人啦 \7f#[%{r-M sr;R
play度就得
.P~ cFC0^ Dl$N [/quote]?"^%H }(y:XG}V f$k
呢隻唔好玩

2007-11-23 04:05 PM p010

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2007/11/23 00:22pm[/i] 發表的內容:[/b]aa0T,Z5q0HM8JG h
呢隻唔好玩h4qvpd ^#BE
[/quote]
g%M*c|Dw6RD ^~u 你未玩過唔好一味話唔好玩\___/

2007-11-24 09:16 AM p010

[quote][b]下面引用由[u]faiz555[/u]在 [i]2006/08/06 11:46pm[/i] 發表的內容:[/b]
0r/tuoWu}"t p GBC - 數碼暴龍3 水晶版
Ib/_2d z7D~V'@ 我gameboy有玩
7n(g/x W"{&?X 少許合成和進化
.Mx^3\j,a6R w,y 成長---->成熟(15lv)
\Lv?8}sm6O2@ ...
Wc}S2H%j5a [/quote]/|J%s%A.g4L
黑暗掌門人我合到鋼海同木偶 :47: zH$tL&|
合埋機邪同小丑先 :24:

2007-11-24 09:44 AM chikage01

好似係吸血魔獸打完之後有1Z`s C6E*Z|4Z @
另外 我已嘗試用暗黑4天王 和一眾 吸血魔獸合體 仍沒有
Xbq~p 所以有亞保加利獸的機會係好微
B*pR,QT"W   .@.cM2K.e[L
]P.\/^1Vi#eZP)P
B7c8a PAGo

2007-11-24 02:56 PM p010

[quote][b]下面引用由[u]chikage01[/u]在 [i]2007/11/24 09:44am[/i] 發表的內容:[/b]n(HA U eSz
好似係吸血魔獸打完之後有
C-t y'jd,D S(R5Q 另外 我已嘗試用暗黑4天王 和一眾 吸血魔獸合體 仍沒有&V/|-e,Y+q(Y7y,z
所以有亞保加利獸的機會係好微.g+NM5hm0tt2k Y\
  ;{%u3_6}']?n"^
...7u!w q ~!l uN i
[/quote]
\$RodYv0V s5q)m&I 咪copy 人地

2008-1-19 12:40 PM louisex007

Where can I down it? I want to save!

2008-1-20 08:17 PM jjaacckk

題外話一下.. 邊度有gbc 模擬器=.=

2008-5-7 06:53 PM lammanho1990

thx.............................................................

2008-5-30 04:14 PM matthewjai

thz for sharing
W6ui{%Fmy~

2008-9-6 09:49 AM bryan1209

我想問點解到佐lv.60都進唔到完全體,,
$_ i%L6|fT"U)H 仲有打完吸血魔獸唔知點行呀??

2008-9-13 06:49 PM 70922419

有冇得下載埋,,,我都想玩下

2009-12-24 08:16 PM kstan05
找来玩一下…………

2010-1-1 12:59 PM keung89112
水晶版係ps ge 數碼暴龍game ???

2010-1-13 06:21 PM 無無聊聊的阿健
未玩過呀 多謝提供資料!!!!!!!!!!!

2010-1-31 07:44 PM 82194305
有没有奥米加兽smile138 smile77

頁: 1 [2] 3 4

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載