2007-5-30 01:38 PM Evan
[10週年重溫]你懷念這部機?

先說官網digi-blog:
要這裡2個月無更新
今後我maico時常更新日記。
今年digimon 10週年!
應該重溫10年內的digimon ,探索公司內部出來了
第一代歷代數碼暴龍拜訪
被棕色的磚,撬開的籠是印象深刻的設計, 你懷念這部機?

[img]http://www10.channel.or.jp/nikki/digimon_web/.data/2007/05/30/01.jpg[/img]
我好似以前有部>_<

2007-5-30 02:02 PM chriskch

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2007/05/30 01:38pm[/i] 發表的內容:[/b]
我好似以前有部>_<
[/quote]
我以前夠有啦
最有feel係呢部,當然養到機暴時幾開心呀

2007-5-30 07:45 PM 暉二

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2007/05/30 01:38pm[/i] 發表的內容:[/b]
先說官網digi-blog:
要這裡2個月無更新
今後我maico時常更新日記。
今年digimon 10週年!
...
[/quote]
點解你果張相入面果隻原祖ver.1 ~~
同benchan會員影果隻隻蛋唔一樣ge~~~~

[img]http://aycu18.webshots.com/image/15137/2001090595522813590_rs.jpg[/img]

2007-5-30 07:46 PM 暉二

[這篇文章最後由暉二在 2007/05/30 07:49pm 第 2 次編輯]

[quote][b]下面引用由[u]chriskch[/u]在 [i]2007/05/30 02:02pm[/i] 發表的內容:[/b]
我以前夠有啦
最有feel係呢部,當然養到機暴時幾開心呀
[/quote]
係呀~~~第一代係估上下訓練~~~幾得意下~~
我月頭先係japan yahoo bid左一隻~~~now等佢運過黎~~~
等我遲d都post d相上黎先~

2007-5-31 01:29 AM ヤрロэх⑦

[quote][b]下面引用由[u]暉二[/u]在 [i]2007/05/30 07:45pm[/i] 發表的內容:[/b]
點解你果張相入面果隻原祖ver.1 ~~
同benchan會員影果隻隻蛋唔一樣ge~~~~
(aycu18.webshots.com/image/15137/2001090595522813590_rs.jpg)
[/quote]
因為benchan果部係美版機,相入面果部係日版機,
所以如果真係想儲全套,就要日美版都儲啦~~XD
[quote][b]下面引用由[u]暉二[/u]在 [i]2007/05/30 07:46pm[/i] 發表的內容:[/b]
係呀~~~第一代係估上下訓練~~~幾得意下~~
我月頭先係japan yahoo bid左一隻~~~now等佢運過黎~~~
等我遲d都pos
[/quote]
咁部機連運費幾錢?
我想知如果日本bid野通常運費係幾多....XD

2007-5-31 01:21 PM Evan

而家WHERE有?
I WANT BUY AGAIN

2007-5-31 01:33 PM WARGUREYMON

好懷念.....絕種原組XD....我有美版(日版完全絕跡)...

2007-5-31 02:05 PM hanachan

I don';t miss this because I can see it everyday  XP...

2007-5-31 09:33 PM ヤрロэх⑦

[quote][b]下面引用由[u]hanachan[/u]在 [i]2007/05/31 02:05pm[/i] 發表的內容:[/b]
I don';t miss this because I can see it everyday  XP...
[/quote]
= =||  又尼唒命~~

2007-5-31 11:42 PM 暉二

[quote][b]下面引用由[u]ヤрロэх⑦[/u]在 [i]2007/05/31 01:29am[/i] 發表的內容:[/b]
咁部機連運費幾錢?
我想知如果日本bid野通常運費係幾多....XD
[/quote]
因為隻野未運到~~so~~~運費未知~
but 隻野只係1000yen就成功id左喇~~~
都係收日本to日本 ,日本 to 香港/澳門~~~一共兩份運費~

2007-5-31 11:46 PM 暉二

我岩岩係yahoo japan 睇過~~~
仲有原祖第一代~~同二手第三代~~~
大家有興趣可以嘗試下bid~~~

2007-6-1 01:34 PM Evan

[quote][b]下面引用由[u]暉二[/u]在 [i]2007/05/31 11:46pm[/i] 發表的內容:[/b]
我岩岩係yahoo japan 睇過~~~
仲有原祖第一代~~同二手第三代~~~
大家有興趣可以嘗試下bid~~~
[/quote]
好貴丫

2007-6-1 01:49 PM 暉二

[quote][b]下面引用由[u]Evan[/u]在 [i]2007/06/01 01:34pm[/i] 發表的內容:[/b]
好貴丫
[/quote]
係呀~~隻野本身唔貴~~but加埋運費同銀行費就好貴~

2007-6-2 01:32 PM Evan

HK一定有人狂炒

2007-6-9 07:33 PM 鳩默心

我對超龍有感情d.___.digimon出左咁耐我只係買過超龍

2007-6-10 06:43 PM Evan

WHY 5買下其他

2007-6-14 05:23 PM aa29

我都想買返一部超龍呀

2007-6-18 11:24 PM dragonfly

我有養到戰鬥暴龍獸時,真是n happy,現在還在!!!!!

2007-6-21 12:43 AM patamon

各位都很強喎!!但你地又夠唔夠我勁xd!!
[img]http://f9g.yahoofs.com/groups/g_11693867/890f/__sr_/b9cb.jpg?grISZeGB8Isyrok_[/img]

[img]http://f9g.yahoofs.com/groups/g_11693867/890f/__sr_/9e91.jpg?grISZeGBxFk4osI6[/img]

[color=#0066FF][b]-=-=-=-=- 以下內容由 [i]patamon[/i] 在 [i]2007年06月21日 03:57pm[/i] 時新增 -=-=-=-=-[/b][/color]
我睇到有喎!!
咁ar你地入e到睇la!!
http://hk.groups.yahoo.com/group/dxhguest/
唔好意思...-.-

[color=#0066FF][b]-=-=-=-=- 以下內容由 [i]patamon[/i] 在 [i]2007年06月21日 03:59pm[/i] 時新增 -=-=-=-=-[/b][/color]
睇完真係包你話正!!
全部都係我架!!
重在生!!
保養得好好!!

2007-6-21 12:09 PM WARGUREYMON

[quote][b]下面引用由[u]patamon[/u]在 [i]2007/06/21 00:43am[/i] 發表的內容:[/b]
[/quote]
圖都係X.....=卅=

2007-6-21 01:15 PM wcy1993

[img]http://www10.channel.or.jp/nikki/digimon_web/.data/2007/05/30/01.jpg[/img]
我有lee部,不過玩唔到......

2007-6-21 11:17 PM patamon

有新的~你上去睇睇la~

2007-9-27 01:33 PM BloodDragon

[這篇文章最後由BloodDragon在 2007/09/27 06:03pm 第 1 次編輯]

我正在養巨龍EX呀, 你看看
[img]http://farm2.static.flickr.com/1423/1431100179_679829673d.jpg[/img]

2007-9-28 09:51 AM LEOMON

[quote][b]下面引用由[u]patamon[/u]在 [i]2007/06/21 00:43am[/i] 發表的內容:[/b]
(f9g.yahoofs.com/groups/g_11693867/890f/__sr_/b9cb.jpg)?grISZeGB8Isyrok_
(f9g.yahoofs.com/groups/g_11693867/890f/__sr_/9e91.jpg)?grISZeGBxFk4osI6-=-=-=-=- 以下 ...
[/quote]
......果然係正喎..........= =||
將部原祖機既機身磚紋滲哂塗改液.......@@||

頁: [1] 2 3 4

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載