香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) » 數碼暴龍13週年專區 » 01~DS中最喜愛的被選中的小孩/主角

2009-4-19 05:30 PM Zeta0083
01~DS中最喜愛的被選中的小孩/主角

請支持本投票smile35 smile35
我最喜愛太一和啟人
因為覺得佢地好型smile42

[[i] 本帖最後由 Zeta0083 於 2009-4-19 05:44 PM 編輯 [/i]]

2009-4-19 05:42 PM 無極.死神
回復 #1 Zeta0083 的帖子

DT和DS也沒有『被選中的孩子』這個概念,只能說是主角=_=

2009-4-20 09:21 PM 40691629
你是不是玩o野,Oo宇oO

我最喜愛太一和大門大smile88

因為二人也是用LvⅢ的:
[img]http://www.musiwaveasia.com/billy/digi/dm-055-7.jpg[/img]

2009-4-22 01:30 PM loveyou24
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2009-4-23 07:47 PM veemon-ex
秋山遼超型+勁
小光好靚女啊!!!

2009-4-27 05:50 PM catcatenter
太一(原因:初代第一主角)和健良(原因:可愛的大耳獸)

2009-4-28 06:53 PM ~JL~
太一!!!!世界就交給你了!!!!!!!!

2009-5-1 04:43 PM 微風★▽★
留姬同啟人>_<

我仲想投多樣大和>_<smile69

2009-5-1 04:53 PM ivan0221
太一~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
心目中的弟一~~~~~~~~~~~~

2009-5-8 08:02 AM Impmon07
回復 #1 Zeta0083 的帖子

其實我鐘意留姬輝一同輝二
可惜只可選 2 項

2009-5-13 12:35 AM okinkin99
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2009-5-13 09:22 PM devilsora
小光!!賢仔!!
如果可以,想投埋美美同太一

2009-5-20 05:21 PM denish2910
最喜歡阿武和賢仔 科學只可選2標 否則會多選阿助 小光 和太一

2009-5-27 08:35 PM dragonfly
太一,可能只係因為佢係第一個主角

2009-5-29 09:10 AM christopher3
I love 小光~~~~
係個個電腦迷嗎??????

2009-6-22 07:47 PM cswycw23
最中意光子郎同大輔!!!!!smile42 smile42

2009-6-25 12:10 PM ykvgundam
太一正呀~~~~
不過如果有太二就好啦

2009-6-27 07:03 PM KAIAN.
耀二,素娜  投左佢地2個 ;D.
耀二有d系因為配音架關係xd!
重有好多! 阿武 小光 太一 阿和.etc

2009-6-28 09:24 PM wks926
我呢,,就揀左小光同阿武...真係絕配...兩隻天使

2009-7-3 03:34 PM 小蚊`
最喜歡的還是無印篇的八位吧
每個都有自己的優點, 但同時又有缺點,
這令角色更立體 .. 而且到 02 都成長了不少,
最明顯的當然是太一, 無印篇有勇氣但衝動, 但在 02 沒了那種死小孩的味道 (勿揍
只選兩位的話還是會選太一&大和

2009-7-3 08:51 PM ★xd仔★
大輔小光
係唔係好奇怪呀?????

2009-7-5 01:12 PM look0909
太一,佢係第一個主角,細個成日睇
真係好鐘意smile175

2009-7-7 01:41 PM 肥鬼
當然是太一囉..因為我喜歡戰鬥暴龍獸XD

2009-7-10 08:56 PM 丞相
太一同大和
初代GE兩大主角^^
鐘意佢地之後合體GE奧米加

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載