香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) » 數碼暴龍區 (Digimon) » 數碼暴龍機 專區 » [重新發post]我想請問而家仲多唔多會買ver1,2,3,超龍機同ds既暴龍機架

2009-6-28 11:49 PM s258741
[重新發post]我想請問而家仲多唔多會買ver1,2,3,超龍機同ds既暴龍機架

我想調查一下smile35
4Bga.y"]o e)i4h2Z7J1^o/]4Vd#K
[[i] 本帖最後由 s258741 於 2009-6-28 11:57 PM 編輯 [/i]]

2010-4-28 10:00 PM 小四
如果d人係想買ver.1,2,3同超龍,4Y&W,o(}O LK
通常都係想買返黎儲多啦~
8M"i7TPSR6MM
iI\^!bk} 超龍真係一部唔錯ge暴龍機~

2010-6-1 09:10 PM
超龍應該會多人要0` sT}H}8l6E1S
因為真系幾好玩~

2010-6-2 02:28 AM sicvcs
[quote]原帖由 [i]然[/i] 於 2010-6-1 09:10 PM 發表 [url=http://forum.hkdmc.org/Discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=625756&ptid=43545][img]http://forum.hkdmc.org/Discuz/images/common/back.gif[/img][/url]MImx8f
超龍應該會多人要7C$Ye bkR
因為真系幾好玩~ [/quote]6~z@F w%n
超龍係好玩呀U/b^LbP2B'I#x
但要多人玩先玩到合體個精髓

2010-6-9 04:35 PM LEOMON
有得買既話,一定會買。XD

2010-6-16 01:37 PM 地地xd
我想要超4呀/口\
,n+r;b @z[ 超5都好喇/口\.....

2012-1-20 03:22 PM marcus0wing0
俾你整了=_=)P1r pi@%W;E6y+n&O
W"D0V6g'g6w/R數碼暴龍|數碼寶貝|

頁: [1]

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載