2009-7-14 01:23 AM wise_charm
你有那一代的暴龍機?

有小學六年級果是就有第一第二代,之後中一就有新果代O既一,二代(第一隻有得搖果隻)....之後就沒有了...
好懷念呢...還記得小學時一隻完全體都未養過...還帶住隻暴龍獸參加麥記O既甚麼暴龍比賽...呵(想起都會,會心微笑的童年)

2009-7-15 09:39 AM chankai1123
我有01代  

透明藍啊  ^^

2009-7-18 06:31 AM stareye999
我仲記得有全透明板
成舊金色
應該係頭1 2代黎
因為玩到要計步數果代我就冇玩啦

2009-7-18 04:49 PM arita
數4
超數124

一出咭就冇玩smile69

2009-7-19 01:23 AM 01749
我曾經有最初一代
但已經不見了~.~

2009-7-19 06:31 PM jason1204
有黃色的第一代~!    仲有一部透明藍有v龍獸

2009-7-19 10:40 PM 呆小風
出到超已經冇玩-,-變哂質
有第1,2,4袋
細個阿爸阿媽唔肯買T_T

2009-7-20 01:11 PM rukun
我只玩過超龍1,3,5
果陣成日同人打

2009-7-20 07:33 PM dylanplklsp
個時我玩已經好遲,數5
之後出左超1又買左超1

2009-7-22 10:31 AM MR_Cheung
我03,04,D-CYBER基本上都齊

2009-7-22 11:18 AM 呆小風
細個既時候 得元祖1,4
我阿哥有3同超1

2009-7-27 02:40 AM killeresp
元祖一至五我都有過

但係過左咁多年 手上得番元祖一,四,五

2009-7-27 01:43 PM nelja
我有超1.5丫smile37 smile37

2009-8-7 03:12 PM v31766
都有玩過~~不過現在都解體了= =
手xx想看看裡面是不是真的有數碼寶貝可惜拆了就裝不回去了

2009-8-10 05:41 PM gh1234j
再下擁有
神聖計畫
D-3(日文版)
D-3(英文版)
D-ARK
D-SCANNER

2009-8-12 12:02 PM chungshing
smile67 smile67 smile67 smile67 smile41 smile67 smile59 smile29

2009-8-15 12:17 AM godofwar621
我得第一第三第四...第二係翻版黎smile101

2009-9-5 08:24 PM DIEBOOKS
我有01,02,03,04 and d-cyber的暴龍機

2009-9-14 02:21 PM 0814007
我有ds 藍色 ga!               yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggg

2009-9-29 09:13 PM aesoph8572
超數碼都有~除左ver x.5  ...覺得.5好似吾多抵玩-"-

2009-9-30 07:05 PM bao76
1 2 3 4 代 超1 2 3 4 然後就沒玩了~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2009-12-30 01:09 PM meanjack
只玩过第四代动画的机和D-CYBER。仲买过不少假货。

2009-12-30 03:43 PM Energizer
睇來各位都只係曾經擁有一D,無KEEP到而家~~

2010-1-3 03:31 PM Energizer
呢篇文章開個投票應該好d(同埋唔係應該放係暴慮機區?)

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 你有那一代的暴龍機?

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載