香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) » 數碼暴龍13週年專區 » 都係01 同 02好睇好多多多多多

2010-5-3 12:43 AM bbq556
都係01 同 02好睇好多多多多多

如題
有無人同我一樣

2010-5-3 12:43 AM bbq556
自己拎一先
smile14 smile14

2010-5-3 01:46 PM digimon001
同意, 淨係01同02先吸引到我睇
可能因為我係太一+亞古獸迷掛

2010-5-8 03:27 PM lawleon7
me too都係鐘兒睇數碼暴龍01同02smile81

2010-5-19 06:20 AM 微風★▽★
02衰爛尾

永遠都係01最好睇!!!好細個好想日本出01成人版(我唔要數碼獸都ok)

還我01主角們...smile69

2010-5-20 02:13 AM Grape1224
01係最好睇的!!!02都已經覺得麻麻

2010-5-22 07:02 AM ck1027
係,01最好睇
02就ok la,冇咁好睇,之前果d就真係唔掂=.=

2010-6-4 10:19 PM qe1234
01係最正...02都仲OK...打後就.............無喂提

2010-6-9 12:26 AM kin0634
01最好看XD
我覺得03和04都不錯~05是真人快打(逃

2010-6-10 05:18 PM godeva
01最好睇,之後果d愈來愈唔似數碼暴龍,
04直情係無關係,我個人覺得

2010-6-11 07:57 PM vivienlee277
我個人認為01同03最好!!!!!
02有d怪怪地
仲有一大堆好似鞋咁既裝甲...

2010-6-13 07:57 AM 微風★▽★
[quote]原帖由 [i]vivienlee277[/i] 於 2010-6-11 07:57 PM 發表 [url=http://forum.hkdmc.org/Discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=629029&ptid=54554][img]http://forum.hkdmc.org/Discuz/images/common/back.gif[/img][/url]
我個人認為01同03最好!!!!!
02有d怪怪地
仲有一大堆好似鞋咁既裝甲... [/quote]
我都覺得03都唔錯...反而04好反感

我最鍾意係01/03>02> 05/04

02衰爛尾,03大部分野都比01好左好多(包括劇場,角色,畫質等等...創作力同驚訝度當然比01低好多)

2010-6-16 01:28 AM 新草
其實我覺得淨係1好睇== 之後同人合體好無聊

2010-6-26 02:12 AM MiChaeL123
我都係覺得01最好睇..
之後好似愈黎愈差咁..
DS簡直唔想睇= ="

2010-6-28 07:52 PM kasperlai
我都覺呀~01同02全好睇,03都唔差,04就真係......差左小小啦

2010-7-17 02:11 PM 2005057147
我覺得1同2都好好睇,3竟然系人同怪獸合體進化,好似好怪錦,我接受唔到咯smile27

2010-7-20 09:05 PM lbsnono
我覺得03,01,同02都好睇~
04就好怪...開始唔似樣
05直情似睇另一套卡通多d...

2010-7-20 09:53 PM testingtesting
01 d dm同d人既感情好d~!!!smile27

2010-8-2 05:32 PM markngai1988033
大家喜歡01是一回事 可是別把01當成原作|||
我比較喜歡DS   熱血>///<

01的話  是不錯看  可是我當年覺得這個東西是個旁門左道的東西.....改寫了DIGIMON的原作|||
不過劇情上 是不錯的東西

後面的話 大家說愈來愈沒有數碼暴龍的FEEL~~   其實 01就已經沒有了
只是一部異世界的冒險故事然後主角們剛好伙伴是數碼獸 敵人也剛好是數碼獸~~

動畫只有DT那種感覺才比較有網路世界的感覺

2010-8-3 06:17 AM 2000080808
我觉得DA01和DA02比较好。虽然DT是按原来的设定来的,但总有种来玩游戏的感觉。DF离前3作更远,DS像DA和DT的混合版,画风和前4作大不一样,对它更没感觉。

2010-8-11 07:24 PM cheukhei89
01最好看 02一般smile20

2010-8-13 03:59 AM carloonking
01拖太長喇............

2010-9-6 05:25 PM rogerinter
老話題,但仍然值得一看
對,我也是其中一個支持者

2010-9-9 11:54 AM wing429
剩係同意01好睇,
02就...劇情麻麻
反而03,04會比02好
05就唔講了~

頁: [1] 2

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載