2011-3-12 12:16 AM aaazszs
幾時出第十二位騎士

本人覺得係兩年內
你地點睇smile14

2011-4-25 12:31 PM shawshaw
真係好難講  我都好想可以快D 出啊smile20
希望好帥啦

2011-4-25 03:24 PM helio
覺得可能似經出左!但是不說出來!/可能我地唔知!

2011-4-29 06:54 PM hjhjk2005
希望好帥啦
smile29 smile29 smile29

2011-8-26 11:22 PM timkwong2625
其實計唔計創辦者---白帝嫁?= =smile96

2011-12-31 07:01 PM aniu5290
[size=5][color=red][b]做女人?美?,淘?店??佳优品,所有品牌化?品,?柜正品不??一送一,?全?包?,?元旦??一整天,不??后悔:17uc.taobao.com[/b][/color][/size]

2012-2-27 04:20 AM 強仔
希望佢出快d啦...真係好慢!!!!smile149

2012-3-1 08:09 PM mirai
出咩鬼....而家新個d都唔知搞邊科

2012-4-1 06:10 PM 凍奶茶
第十二位騎士個名係咩呀?@@ 有冇人知^3^

2012-5-11 02:00 PM LeoBn
希望佢快d出啦
不過唔好好樣衰就得

2012-7-7 06:47 PM chantung711
great! really great..

2013-11-3 01:32 AM 司馬懿
入黎一睇,发现系两年前概posmile64 smile64

2014-3-19 09:02 PM kooi1
樓主勁
兩年前估到smile20 smile20

頁: [1]
查看完整版本: 幾時出第十二位騎士

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載