香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) » 數碼暴龍區 (Digimon) » 數碼暴龍機 專區 » [Fusion Loader 終極秘技] 獨家發放! 無限DP抽卡法!

2013-4-17 11:08 PM leftgoaw@y
[Fusion Loader 終極秘技] 獨家發放! 無限DP抽卡法!

獨家發放! 無限DP抽卡法!
:J \-k Fy5q5Ky Z^y+K)ru2a
[size=6][b][color=RoyalBlue]Fusion Loader 增設了AUTO SAVE既功能,
{O/K(up:h1\6{ Q 不過萬萬料不到這個貼心設計竟是一個天大漏洞!"pb:A tL,X

{{4|,x'A Reboot 後距離步數和DP會重回到對上一次AUTO SAVE既時刻, r8Vk}*T,V WOq5H
但CARD LIST卻不會受到影響! j-G$q:\A6et:m
換言之, 當你用盡所有DP抽卡後REBOOT再DOWNLOAD,&bg!Ha}aO-O+D
DP會完全回復而且抽過的卡不會消失!![/color][/b][/size]
0hD&E&FAsS
E!n+A-MNQLDI 筆者的起始DP為140,;U5H-z`g^
用多拉此無限LOAD法後10分鐘內已完成80%圖鑑! (假設總數為傳聞中的154隻)!v5ZQ7Ynw

7tE9x^M [[i] 本帖最後由 leftgoaw@y 於 2013-4-18 10:00 AM 編輯 [/i]]

2013-4-18 11:57 PM stone8
成日reboot會唔會壞?smile101

2013-4-19 10:52 AM 司馬懿
整日reboot部机顶唔顺,不过要用概时候多整几次就唔错,的确系一条好秘笈smile20

2013-4-28 08:22 AM lwa1989
GOOD马上存200DP无限抽卡,hahasmile20 smile20 smile20 smile20 smile20

2013-4-28 12:09 PM singing
樓主有心出秘技post係好,但洗咩咁麻煩,惡意損害部機既壽命呢Uv?X6B
,JSv? r_4tR
多左d卡又唔會勁左,要高能力值既卡直接down官網都得,做咩要咁傷害部機{E;_;ajv#}$D*_
h0rPJ G5Yl|
融合素材又幾乎一早比曬你(用暴龍獸就只差軍艦龍,用高吼獸就只差麻雀獸)? tB&G3khe@

'J8sv-c i 就算比你抽夠融合素材既上限,頂多都係比你落多一兩張(落deck上限為n-1張,n數值為卡牌最大上限
f ` H&@'FBH b4`:a`
.EiTQU:p8Fp J 況且,正常咁玩都可以拎齊卡(通常爆機一週目就齊),我就係成功既例子I8G n)P:M4?
H*g"Gw+V$zeE9aJ:B
何必惡意損害部機既壽命呢Y$gq _E^0VuY
n5k2Qj(UU
smile59

2013-5-1 09:23 AM lwa1989
楼主分享秘笈,已经相当不错了,至于用不用全看自己个人意愿,再说这秘笈一般用几次就完成,Reboot制也不会这么容易报废吧

2013-5-3 07:07 PM catcatenter
我玩左差唔多十年機,又未聽過RESET得多部機會壞既......~~+l*cb@F6p
用唔用的確個人意願黎

2013-5-4 10:33 AM znascqq
我都未試過話RESET得多部機會壞,BTW,我覺得人地都系發現BUG,覺得可以方便一下大家先講出嚟,至於用唔用就系自己感覺喇

2014-6-29 12:05 PM sheepkim
好方法 !不过我都系中意慢慢玩smile20

頁: [1]

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載