2013-8-11 03:27 PM eyhco41297
[求救]關於日版04機

請問有冇人知道點樣先掃到d barcode4o/d,G-tjyDv
我次次掃幾十次先得一次成功.t9]%dvl ?V5n
掃到個人炆曬
w#q j M`NR 有人知道個技巧係邊嗎?
#RQ cw5F1z3b*N 求解答thx

2013-8-11 03:40 PM singing
用書背果d夠晒粗最易掃
YHr)byDNM 1X(`*I~YW@y r
smile98
g8S b [_"F{G? ======================
z/SZ0U4Ke0}R 另外,保持barcode清潔無甩色
C0ZI2Bx:f`L!Y/i
)d"T[AOCJ WO.W 掃平面無反光既barcode,都會更加易掃到
y)xt/Q$}p LX `"Q3X,Y e,OKu(z
薯片袋果d就咪試啦v1O!I J#Cn
,?X|+G W]T.u
暴龍卡果d,如非必要,都唔建議(條barcode太幼,好難掃得出

2013-8-11 07:52 PM eyhco41297
就係掃書個d都唔得sosadsmile18

2013-8-11 08:27 PM 神原takuya
我的指南好像有說過關於這個問題~F Q%SwF

`!I+Ac+jYx 要一氣呵成, 0.5秒一下咁掃, 即唔好慢慢黎

2013-8-11 08:52 PM eyhco41297
都係唔得 我就係睇完先問smile18

2013-8-11 08:54 PM singing
[quote]原帖由 [i]eyhco41297[/i] 於 2013-8-11 20:52 發表 [url=http://forum.hkdmc.org/Discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=813856&ptid=85077][img]http://forum.hkdmc.org/Discuz/images/common/back.gif[/img][/url]sR~.w"P!J
都係唔得 我就係睇完先問smile18 [/quote]5e _.M5I/R4R
掃果時要慢得黎要一氣呵成
y'}\0}W,T8i]"k G*l(q0aOk@&s
===================================w&P.I(V"B1@h.w
如果都係唔得試下檢查下放近燈果粒電係唔係無乜電

2013-8-11 09:05 PM eyhco41297
可以問多個問題嗎?
jv9X{2\3x d-power v3打完boss送左隻veemon
P!Al B$ZB 但比d觸手吞左落肚%v/Ap$_#yb
點先可以再次得到佢牙?

2013-8-12 10:19 AM 麥樂雞獸
回復 #7 eyhco41297 的帖子

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-8-12 10:23 AM 麥樂雞獸

2013-8-12 11:18 AM singing
[quote]原帖由 [i]麥樂雞獸[/i] 於 2013-8-12 10:19 發表 [url=http://forum.hkdmc.org/Discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=813892&ptid=85077][img]http://forum.hkdmc.org/Discuz/images/common/back.gif[/img][/url]1r^vy3\(x
我黎答你啦u+wXC2F

!n t`+P n7r 你隻v仔獸如果唔好彩俾觸手吞左落肚  唔緊要,你搖機1000-1500步(大概呢個步數)  
zB~4EF k.wi J
0B_x6VSg 佢會出現舊野(其實係被觸手包住的暴龍)咁呢.....你要用一致的節奏禁確認鍵
f5E4nnA+\FLZ`
6btY5} [:H3l:T (大概以1秒1.5下的速度去禁,唔好 ... [/quote]
2XSr-g] 呢d應該係你部二千八既經驗啦D8[zH(v_A*RV

3i4z4Xkfy c2t a smile160
;FB0xY"N&rc7\^l
z:`(I cZD~6k [[i] 本帖最後由 singing 於 2013-8-12 11:27 AM 編輯 [/i]]

2013-8-12 12:08 PM 麥樂雞獸
回復 #10 singing 的帖子

頁: [1]
查看完整版本: [求救]關於日版04機

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載