標題: 回顧動畫同時找小時買的漫畫書籍+卡片+公文袋+聖誕卡+毛巾等(2013年6月27更新)
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
現金 81794 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
註冊 2009-3-23
最喜愛的數碼暴龍  亞古獸 (第一季)
最喜愛的數碼暴龍人物  很多,太一,大輔
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 p010 於 2012-8-31 11:15 PM 發表
無印的動畫精品係我最喜愛的收藏品至一呀,加D分俾你,keep住更新呀
不過你撈乜架,點解公司會賣呢D書既=

最近我在公司找到一本的 數碼暴龍02 書籍~
見到這本書請求同事買比我~XD~
最後....

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
p010 (p0101023)
版主

足球獎章  
UID 41879
精華 3
積分 2885
帖子 10700
活躍度 2885
現金 46017 數碼元
存款 73755942 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2007-7-1
最喜愛的數碼暴龍  獸人加魯魯
最喜愛的數碼暴龍人物  冇邊個特別鐘意~
來自 香港
狀態 離線
唔緊要啦
我之前都係書展買過一本 台灣版既數碼暴龍02 圖
我一直都好想儲埋正文社出過D書
而你有既好多書我都係冇
呢D書價值唔高,但好難搵

有本02大百科,好正,感到出版社真係有心機整本書
岩哂我呢D死忠睇,入面有好多內容既問答題

這一邊我看到賣旗的人,在不遠的地方我看到有個老人在乞錢.
有富人在粉嶺約埋三五知己打GOLF,另一邊我看到新聞那些住湯房的人在哭泣.
約親戚朋友出嚟食飯永遠有食唔哂的碟菜,而在第三世界有人連飯都無得食.
D富商秒秒中幾百萬上落,而香港人日忙夜忙番OT先賺到幾千蚊.
在夏天上堂搭地鐵D冷氣凍到唔少同學要著冷衫,另一邊地盤佬在烈日下暴曬.
而我,喺香港呢一個咁荒謬
頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 p010 於 2013-4-19 11:04 PM 發表
唔緊要啦
我之前都係書展買過一本 台灣版既數碼暴龍02 圖
我一直都好想儲埋正文社出過D書
而你有既好多書我都係冇
呢D書價值唔高,但好難搵

有本02大百科,好正,感到出版社真係有心機整本書
岩哂我呢D死忠 ...

我除了02個本是正文社紀念集....其他都沒有買到~
正文社譯名同電視台有不同....
正文社當時沒有出大圖鑑..
大部分都只是出細書....(除了紀念集),
之前問過正文社所有數碼暴龍書籍都沒有貨了~
通常出版社不會留太多...
一係特價消貨...一係當垃圾了...

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
版主

足球獎章  
UID 41879
精華 3
積分 2885
帖子 10700
活躍度 2885
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2007-7-1
來自 香港
狀態 離線
我有既...大部係都係書展買番嚟...佢以前有一大堆當垃圾咁$10書展清貨
不過果陣仲未興數碼暴龍懷念潮
近呢1,2年都唔會再見到了
我估應該清哂D倉底貨.

有機會我都想POST我D書上嚟,因為係呢到有關於呢D書既POST,真係冇乜人有買開.
其實正文社係全盛時期出過好多...
我諗你都應該有佢個webpage,知道個清單吧

有富人在粉嶺約埋三五知己打GOLF,另一邊我看到新聞那些住湯房的人在哭泣.
約親戚朋友出嚟食飯永遠有食唔哂的碟菜,而在第三世界有人連飯都無得食.
D富商秒秒中幾百萬上落,而香港人日忙夜忙番OT先賺到幾千蚊.
在夏天上堂搭地鐵D冷氣凍到唔少同學要著冷衫,另一邊地盤佬在烈日下暴曬.
頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 p010 於 2013-4-20 10:59 PM 發表
我有既...大部係都係書展買番嚟...佢以前有一大堆當垃圾咁$10書展清貨
不過果陣仲未興數碼暴龍懷念潮
近呢1,2年都唔會再見到了
我估應該清哂D倉底貨.

有機會我都想POST我D書上嚟,因為係呢到有 ...

YES~網見過~...書展我沒有去過~><

頂部
ke1234nny
無名旅人

UID 113141
精華 0
積分 41
帖子 46
活躍度 41
現金 1296 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2011-7-21
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
memory of childhood.....love these stuffs so much!

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
fong6c
見習馴獸師

UID 125797
精華 0
積分 105
帖子 94
活躍度 105
現金 1473 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
註冊 2013-2-17
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
你的公司是寶庫嗎!?咩都搵到出黎- -

頂部
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fong6c 於 2013-5-1 02:32 PM 發表

應該公司以前買來使用~

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fong6c 於 2013-5-1 02:32 PM 發表

前日在公司再找到一本的 數碼暴龍 決定版書....
今次因為公司唔惦而縮小,清理一些東西時時發現,同樣叫同事給我(面紅),
我其實不應該開心

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
版主

足球獎章  
UID 41879
精華 3
積分 2885
帖子 10700
活躍度 2885
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2007-7-1
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 digimon601 於 2013-6-8 12:12 AM 發表

今次因為公司唔惦而縮小,清理一些東西時時發現,同樣叫同事給我(面紅),
我其實不應該開心

=.=
日文書嚟?
今次呢本又講咩/___\
你公司又會用到呢D野...

頂部
神原takuya
VIP 會員

UID 67238
精華 6
積分 1274
帖子 9015
活躍度 1274
現金 82336835 數碼元
存款 2147483647 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 50
註冊 2003-6-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 digimon601 於 2013-6-8 12:12 AM 發表

我其實不應該開心

呢幅圖顯得隻鋼加好正

頂部
digimon601
見習馴獸師

UID 75688
精華 1
積分 264
帖子 92
活躍度 264
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 p010 於 2013-6-8 12:24 AM 發表

=.=
日文書嚟?
今次呢本又講咩/___\
你公司又會用到呢D野...

以前播放時需要使用,這本似比小朋友看繪本,
除了人物介紹,還精靈進化資料及圖片等

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 2013-6-8 11:38 AM 發表

呢幅圖顯得隻鋼加好正

特別突出吧?XD~

後面
]

頂部

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載