標題: 求救:點解我打唔到小光既extra arena [打印本頁]

作者: mosislam    時間: 2010-9-11 11:14 PM     標題: 求救:點解我打唔到小光既extra arena

我打果5個extra arena...
巳經打左火,冰屋,樹林,金字塔...
但點解小光果個就唔開extra arena比我...
幫幫我..而家卡住左-0-
作者: mosislam    時間: 2010-9-12 12:04 AM

我係開唔到果個extra arena...有冇人知點解-.-
作者: tsa101    時間: 2010-9-12 04:38 PM

打贏左小光,出返去再入咪同迪露獸講野lo
作者: mosislam    時間: 2010-9-12 08:42 PM

得左喇...你唔講真係唔知要打左小光先-0-
作者: tsa101    時間: 2010-9-13 06:14 PM

前面個d你又識過-.-
又唯一小光唔識.
咁奇怪既你
作者: mosislam    時間: 2010-9-14 01:37 AM

因為之前果D...係唔洗打主角...
只要直接同D數碼獸講野就會出extra arena...
你可以自己試試...
作者: mosislam    時間: 2010-9-14 01:38 AM

所以果陣我都諗到R爆頭=.=
好彩有人幫手解決...10萬個THX
作者: Y20011041    時間: 2011-1-29 06:40 PM

其他地方都一樣...
有人的話先打人...再根相關數碼暴龍對話
就可........
否則...根所有人對話(這是所有rpg的法則)
作者: kenz101    時間: 2012-5-11 02:19 PM

和相关人物对话,或者对打,不然就是参考攻略吧
作者: makming3003    時間: 2020-6-12 05:59 PM

1. RedVeggiemon, 牠的X攻擊好像是0但又沒有效果.
2. Rosemon';s Lure
3. 翻版Elecmon, 偽鑽地, Starmon, SuperStarmon
4. 翻版Palmon. 420
5. SnowGobulimon. 770
噢, 中了4題. Starmon好像是封闇黑
作者: LO30000    時間: 2022-8-16 04:01 PM

1. RedVeggiemon, 牠的X攻擊好像是0但又沒有效果.
2. Rosemon';s Lure
3. 翻版Elecmon, 偽鑽地, Starmon, SuperStarmon
4. 翻版Palmon. 420
5. SnowGobulimon. 770
噢, 中了4題. Starmon好像是封闇黑

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0