標題: {分亨}數碼暴龍卡戰2貼圖區 (09年6月19日更新)
BloodDragon
版主
Emperor Cassiopeia

UID 10397
精華 0
積分 56
帖子 3492
活躍度 56
現金 172456808 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2007-4-10
最喜愛的數碼暴龍  阿保加利
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 無限山頂
狀態 離線
{分亨}數碼暴龍卡戰2貼圖區 (09年6月19日更新)

[這篇文章最後由BloodDragon在 2008/03/01 06:00pm 第 15 次編輯]

大家也把自己的卡戰威水戰積貼上來吧! 大家也可以貼出任何卡戰2的圖圖. 這個就是我的終極紀錄, 是在第999場終結時製成, 本人最喜歡的是阿保加利, 它的點數當然也是最高
本貼3頁30樓有WARGREYMON的紀錄.
讓大家先看其中3幅

**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
Mioko
無名旅人
Member

UID 38910
精華 0
積分 7
帖子 1447
活躍度 7
現金 68662 數碼元
存款 4800000 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2007-1-17
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 香港
狀態 離線
{分亨}數碼暴龍卡戰2貼圖區

無可能超越你啦......
你全部都0敗
我最多都係勝出場數多過你啫(我999勝) :em22:
同埋我係用ps玩
咁點post 啊 =.=

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
WARGUREYMON
無名旅人

UID 54988
精華 0
積分 72
帖子 1250
活躍度 72
現金 98081 數碼元
存款 11600280 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2006-12-31
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 ЫЖх⑦③みюЭ
狀態 離線

我12敗(DM戰敗).......卡都齊唔諗重玩la....重玩4次都快發瘋。
我係用PS玩卡戰2...

[戰鬥暴龍獸X][lv.164][必殺技]:蓋亞能量炮ZERO!!!
[超難模式稱霸][爆走中~][全進化體獲得完畢][隱藏武器凱撒護手獲得][全招式無限級]
[能力]hp:38430 mp:27800 攻:8720 防:7596 mp技:2009 精神防:1855 速:4855
[屬性]火:3200 冰:3000 雷:3100 暗:2900
[熟練度]全武器使用可能...
頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
BloodDragon
版主

UID 10397
精華 0
積分 56
帖子 3492
活躍度 56
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 無限山頂
狀態 離線

那麼你們哪隻完全體勝出場數最多?

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
WARGUREYMON
無名旅人

UID 54988
精華 0
積分 72
帖子 1250
活躍度 72
現金 98081 數碼元
存款 11600280 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2006-12-31
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 ЫЖх⑦③みюЭ
狀態 離線

[這篇文章最後由WARGUREYMON在 2007/04/21 08:39pm 第 1 次編輯]

奧米加獸and帝皇龍甲獸....很少用到完全體...都用partner戰鬥。

[戰鬥暴龍獸X][lv.164][必殺技]:蓋亞能量炮ZERO!!!
[超難模式稱霸][爆走中~][全進化體獲得完畢][隱藏武器凱撒護手獲得][全招式無限級]
[能力]hp:38430 mp:27800 攻:8720 防:7596 mp技:2009 精神防:1855 速:4855
[屬性]火:3200 冰:3000 雷:3100 暗:2900
[熟練度]全武器使用可能...
頂部
暴龍X
無名旅人
Member

UID 65026
精華 0
積分 0
帖子 2
活躍度 0
現金 28985 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2007-4-22
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 貴州黔東南
狀態 離線

[ADMINOPE=BloodDragon|暴龍X|懲罰積分 40|回覆沒有意義: 等我cccccccc先|1202215694]等我cccccccc先

頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站
-Kiba-
馴獸師
Member

UID 20439
精華 0
積分 512
帖子 1993
活躍度 512
現金 1036153 數碼元
存款 24800000 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2006-7-2
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

其實只係想睇你嘅威水戰績先回覆,相信一定係好勁

-=-=-=-=- 以下內容由 Gaomon2007年04月26日 06:59pm 時新增 -=-=-=-=-
果然係超勁,好羨慕你可以全無敗

頂部
BloodDragon
版主

UID 10397
精華 0
積分 56
帖子 3492
活躍度 56
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 無限山頂
狀態 離線

QUOTE:
下面引用由Gaomon2007/04/26 06:56pm 發表的內容:
其實只係想睇你嘅威水戰績先回覆,相信一定係好勁-=-=-=-=- 以下內容由 Gaomon 在 2007年04月26日 06:59pm 時新增 -=-=-=-=-
果然係超勁,好羨慕你可以全無敗

我已經拿了Downloader, 所以我那次是連續30戰不敗. ^_^ 有些Seven Cards也是要連勝才有, 即我和Imperialdramon等高手對戰沒有任何一隻數碼獸輸掉. (抱歉, 但我覺得自己實在不錯)

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
-Kiba-
馴獸師
Member

UID 20439
精華 0
積分 512
帖子 1993
活躍度 512
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2006-7-2
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
下面引用由BloodDragon2007/04/27 01:29am 發表的內容:
我已經拿了Downloader, 所以我那次是連續30戰不敗. ^_^ 有些Seven Cards也是要連勝才有, 即我和Imperialdramon等高手對戰沒有任何一隻數碼獸輸掉. (抱歉, 但我覺得自己實在不錯)

其實 Downloader 真係咁好用?唔知點解個個 (我識嘅人) 都講到 Downloader 好似係無敵咁

頂部
BloodDragon
版主

UID 10397
精華 0
積分 56
帖子 3492
活躍度 56
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 無限山頂
狀態 離線

Downloader, 我個人覺得實在是超強. 無視屬性, 世代, 進化力量值作任何進化. 如果手上有完全體可以立即派牠出場, 又或是在垂死前立即變成另一隻數碼獸.
現在打了960多場, 正努力合出剩下的2張寶石卡.

頂部
abchoi
無名旅人
Member

UID 5547
精華 0
積分 0
帖子 4
活躍度 0
現金 50623 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2006-6-7
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

[ADMINOPE=BloodDragon|abchoi|懲罰積分 50|抄襲7/F回覆: 好羨慕你可以全無敗|1202215745]好羨慕你可以全無敗!!!!!!!!!!!!!

頂部
-Kiba-
馴獸師
Member

UID 20439
精華 0
積分 512
帖子 1993
活躍度 512
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2006-7-2
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
下面引用由BloodDragon2007/04/27 06:17pm 發表的內容:
Downloader, 我個人覺得實在是超強. 無視屬性, 世代, 進化力量值作任何進化. 如果手上有完全體可以立即派牠出場, 又或是在垂死前立即變成另一隻數碼獸.
現在打了960多場, 正努力合出剩下的2張寶石卡.

我成日都想用 Downloader 黎救自己瀕死嘅 Lv 完,但係往往都係 Downloader + Lv III (手札嗰度),咁就要迫住要退化番做 Lv III,所以我唔係好鐘意用 Downloader li 張 Card

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載