標題: [密技]PS1數碼暴龍 格鬥超進化
Kirara
無名旅人
Member

UID 31801
精華 0
積分 29
帖子 80
活躍度 29
現金 7711 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-7-16
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 廣東江門
狀態 離線
[密技]PS1數碼暴龍 格鬥超進化

都唔知點解到宜家都冇乜人知道喱只GAME嘅密技密碼,唯有發一次啦!
在設置最後一項輸入:
DEGLUK      紅蓮騎士獸
NOWROM    帝王龍甲獸(聖騎士形態)
EVOMEN      帝王龍甲獸(戰士形態)
EERRIT        撒多格杜獸
NAGOMI       奧米加獸
SKYAKA       沙古牙獸
ZFTLNM       戰鬥暴龍獸
其實用第一代角色嘅童年版,只要用該角色爆機一次後,按R1選就得咖啦!

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
WARGUREYMON
無名旅人

UID 54988
精華 0
積分 72
帖子 1250
活躍度 72
現金 98081 數碼元
存款 11600280 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2006-12-31
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 ЫЖх⑦③みюЭ
狀態 離線
數碼暴龍 格鬥超進化(PS版)密技

真的有密技=卅=|||...
我一直都不相信....
傻傻的讓所有DM過關XD

[戰鬥暴龍獸X][lv.164][必殺技]:蓋亞能量炮ZERO!!!
[超難模式稱霸][爆走中~][全進化體獲得完畢][隱藏武器凱撒護手獲得][全招式無限級]
[能力]hp:38430 mp:27800 攻:8720 防:7596 mp技:2009 精神防:1855 速:4855
[屬性]火:3200 冰:3000 雷:3100 暗:2900
[熟練度]全武器使用可能...
頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
wangziwo
無名旅人
Member

UID 54943
精華 0
積分 0
帖子 35
活躍度 0
現金 7458 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-10-31
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

有无游戏下载地址呢

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
Kirara
無名旅人
Member

UID 31801
精華 0
積分 29
帖子 80
活躍度 29
現金 7711 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-7-16
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 廣東江門
狀態 離線

QUOTE:
下面引用由wangziwo2008/11/01 01:21am 發表的內容:
有无游戏下载地址呢

有好多
迅雷:
ftp://202.100.72.32/emudownload/psiso/ps/shumabljj.rar
thunder://QUFodHRwOi8vZG93bmxvYWQuZ2FtZTNrLmNvbS9xdHl4L8r9wuuxqcH6uPG2t8aqLnJhclpa
qqMAIL
http://xianexs.mail.qq.com/cgi-bin/downloadfilepart/svrid213/shumabljj.rar?svrid=213&fid=a406c702ab2abd0b90cadc1235315ef977a946c84d708d67&&txf_fid=&&txf_sid=
解压密码:www.gamelive.net  
ftp://d.6617.com/PS/数码暴龙_格斗篇(完整版).rar
http://www.bnxc.com/Soft/ShowSoftDown.asp?UrlID=1&SoftID=116
ftp://221.208.174.218/PS/0605/shumablgd.rar

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
porz
無名旅人
Member

UID 43322
精華 0
積分 0
帖子 14
活躍度 0
現金 7176 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-11-1
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

新玩既唔知都情有可原既 ^^....
我果陣就最鍾意用帝王龍甲聖騎士...   太勁啦

頂部
卡諾魚
無名旅人
Member

UID 61162
精華 0
積分 0
帖子 27
活躍度 0
現金 6514 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-11-4
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

唔講真係唔知原來咁番r1就有得用細個果陣~
用左細個仲有得聽01既音樂~@@

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
乞丐

Member

UID 287
精華 0
積分 -6
帖子 9
活躍度 -6
現金 7083 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 0
註冊 2008-11-17
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

我完全唔知道有呢隻game既存在

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
``KAY
無名旅人

UID 78483
精華 0
積分 38
帖子 40
活躍度 38
現金 1320 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2009-5-22
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
太好喇..
我終於搵到喇..!!

頂部
p010 (p0101023)
版主

足球獎章  
UID 41879
精華 3
積分 2885
帖子 10699
活躍度 2885
現金 46017 數碼元
存款 73755942 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2007-7-1
最喜愛的數碼暴龍  獸人加魯魯
最喜愛的數碼暴龍人物  冇邊個特別鐘意~
來自 香港
狀態 離線
me too la,can play la
your mum epsxe so difficult to set

這一邊我看到賣旗的人,在不遠的地方我看到有個老人在乞錢.
有富人在粉嶺約埋三五知己打GOLF,另一邊我看到新聞那些住湯房的人在哭泣.
約親戚朋友出嚟食飯永遠有食唔哂的碟菜,而在第三世界有人連飯都無得食.
D富商秒秒中幾百萬上落,而香港人日忙夜忙番OT先賺到幾千蚊.
在夏天上堂搭地鐵D冷氣凍到唔少同學要著冷衫,另一邊地盤佬在烈日下暴曬.
而我,喺香港呢一個咁荒謬
頂部
dark3008kin
無名旅人

UID 83427
精華 0
積分 40
帖子 40
活躍度 40
現金 1255 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2009-8-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
這隻game我小時候迷了一段時間xd 我朋友上我家跟我對戰玩到不願回家

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
Hikkiky
無名旅人

UID 104319
精華 0
積分 10
帖子 10
活躍度 10
現金 1085 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2010-11-11
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
發表於 2010-11-12 08:25 PM  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Hikkiky 為MSN好友 通過MSN和 Hikkiky 交談
找了很久了~谢谢你的分享^^

頂部
andy02182003
無名旅人
Member

UID 7216
精華 0
積分 16
帖子 44
活躍度 16
現金 7354 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-11-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
我一直在找這個呢=]THX你呀~=]

頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載