標題: 你們中學要看4大名著嗎? [打印本頁]

作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-10-9 06:33 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

[這篇文章最後由輝二的妹妹在 2004/10/09 06:34pm 第 1 次編輯]
6g!r;d,I,R+E.{6F數碼暴龍 Last Evolution 絆| 數碼暴龍大冒險|Digimon Adventure|自動勝利Let's Fight|數碼暴龍/數碼寶貝|App世代|宇宙應用怪獸|PS4/Xbox One/PC STEAM/Nintendo Switch數碼暴龍絕境求生 DIGIMON SURVIVE|iOS/Android 數碼暴龍 ReArise |數碼暴龍/數碼寶貝Tri.|手機遊戲iOS/Android數碼暴龍/數碼寶貝LinkZ|靈魂獵手|DIGIMON LINKS/Linkz|ЫЖх⑦ヨラй Tri.|數碼暴龍機|Digimon|Battle Spirits|PS4/PSV數碼暴龍物語網路偵探|數碼暴龍世界Digimon World Next order|N3DS數碼暴龍|Digimon Story Cyber Sleuth|Digimon:RE Digitize|PSP數碼暴龍|Boyz'Reborn|數碼暴龍Online|Digimon Masters Onlin|數碼暴龍RPG|Digimon RPG|TV對戰機|對戰咭|卡|Digimon Universe Appmon|Adventure Tri.|動畫|交易|小說|攻略|線上遊戲|Pokémon GO寵物小精靈|玩具||高達|吹水|online Game|Cosplay
K7a7|!{ P$J.K9I4S數碼暴龍 Last Evolution 絆| 數碼暴龍大冒險|Digimon Adventure|自動勝利Let's Fight|數碼暴龍/數碼寶貝|App世代|宇宙應用怪獸|PS4/Xbox One/PC STEAM/Nintendo Switch數碼暴龍絕境求生 DIGIMON SURVIVE|iOS/Android 數碼暴龍 ReArise |數碼暴龍/數碼寶貝Tri.|手機遊戲iOS/Android數碼暴龍/數碼寶貝LinkZ|靈魂獵手|DIGIMON LINKS/Linkz|ЫЖх⑦ヨラй Tri.|數碼暴龍機|Digimon|Battle Spirits|PS4/PSV數碼暴龍物語網路偵探|數碼暴龍世界Digimon World Next order|N3DS數碼暴龍|Digimon Story Cyber Sleuth|Digimon:RE Digitize|PSP數碼暴龍|Boyz'Reborn|數碼暴龍Online|Digimon Masters Onlin|數碼暴龍RPG|Digimon RPG|TV對戰機|對戰咭|卡|Digimon Universe Appmon|Adventure Tri.|動畫|交易|小說|攻略|線上遊戲|Pokémon GO寵物小精靈|玩具||高達|吹水|online Game|Cosplay我果間中學想我們早些死,中一要看西遊記,中二要看水滸傳,中三要看三國演義,中4要看紅樓夢.而且每一科都要做指定的閱讀報告,唔做當考試唔合格.你們都我看這些書怎樣可以看快一些.
作者: 鈴月    時間: 2004-10-16 12:07 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

用速讀法睇個字面就算啦…我每次睇學校呢書都係咁睇明大慨意思就算啦……香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC);v2M$W'X2B!w9['t4o
我唔使睇…不過我要睇金庸xdd...
作者: 456    時間: 2004-10-16 12:52 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

QUOTE:
下面引用由輝二的妹妹2004/10/09 06:33pm 發表的內容:
我果間中學想我們早些死,中一要看西遊記,中二要看水滸傳,中三要看三國演義,中4要看紅樓夢.而且每一科都要做指定的閱讀報告,唔做當考試唔合格.你們都我看這些書怎樣可以看快一些.

我要看西遊記!!!~
我要看三國演義!!~
[USECHGFONTE]
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-10-16 03:01 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我唔曉呀!help me我重有5日就要交4至10回的西遊記的reports.
作者: pretz    時間: 2004-10-17 12:36 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

洗鬼睇咩香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC)-Y#l7M+U&K2S,E
電視劇都有啦
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-10-17 11:06 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

唔睇唔得,話明4大名著,同電視唔同~
作者: tonyinsky    時間: 2004-11-5 10:20 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

中一就要你睇....名校真係名校...
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-11-6 07:55 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

只係屯門區之中(中文中學),譚中有25年...,而且我小學讀何日東都是屯門區的名校小學,輝二的表妹都係讀何日東,而且我們是同一班.(佢好好人)
作者: Calculus    時間: 2004-11-15 01:03 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我校沒有自動勝利Let's Fight,香港,討論區,論壇,數碼暴龍,Digimon,黃之鋒,數碼暴龍LinkZ,數碼暴龍宇宙應用怪獸,數碼寶貝,絕境求生,ReArise,Pokémon GO,寵物小精靈,比卡超,妖怪手錶,Cosplay,N3DS,,PSV,TV對戰機,對戰咭,卡,暴龍機,TV對戰機,Boyz'Reborn,Digimon World Next order,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story: Cyber Sleuth,Digimon Linkz,ЫЖх⑦ヨラй Tri.,Digimon Adventure Tri.,數碼暴龍TRI.,合體大作戰,拯救隊,交易,小說,攻略,線上遊戲,網上遊戲,玩具,遊戲,拍賣,笑話,貼圖,動漫,高達,聊天,吹水,交友,Digimon,Savers,XROS WARS,tamers,frontier,adventure,adventure02,online,game,rpg,card,toy,figure,naruto,Gundam,N3DS,ps,ps2,PS3,XBOX,PSP,IPHONE,facebook,forum,HongKong7a!b!N;q9S$T1f({#p
其實不是應該小學就看?
5~ E9b+N*k#`香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC)(白先勇5年級就看「紅樓夢」)
作者: tsewanhohk    時間: 2004-11-28 01:59 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

其實你知道個故事is talking about就可以~~香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC).Y&O'b;R9d$N#h v
不過名校真係名校...香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC):S3g8n${'b
我自己只係看了二本
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-2 07:17 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

其實不算甚麼名校,只不過是很嚴格,迫我們做d唔想做的事,(白先勇5年級就看「紅樓夢」),是否很薄的,我們果本酉遊記 千幾頁,紅樓夢到中四先睇.(到時我實死
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-19 03:41 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

其實這些書也不是很難寫閱讀報告)Q4~:k9z;B*o/b
因為有些在電視也做過 有睇過也不難寫
5[%e(?(m!? R8M6a$Oforum.hkdmc.org加上世上有樣野叫老作!!!
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-20 05:23 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

老作,我唔單只是寫閱讀報告.還要口頭報告![USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-20 05:40 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

so 老吹 lo
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-20 05:42 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

咩叫老吹呀,我囝班男仔知道我們女仔有無做到家,佢地會告我地![USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-20 05:53 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

妳班D男仔真衰格~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-20 05:55 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

是呀,咩都做得出家,有事就找女仔幫手,無事...你都古到了![USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-20 06:02 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我小學剛剛和妳相反~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-20 06:06 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

小學的男仔好好人家,唔會好像而+中學這麼討厭! >~<[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-20 06:20 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

絕對同意
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-21 06:49 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

你都同意a~真是太好了,你們抄功課嚴重嗎?[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-22 09:21 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我並不太嚴重
3E,z#T$y'l7W$u,F4H香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等但我班極嚴重~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-23 11:14 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我唔喜歡抄功課,有幾次我果班比老師見到我果班同學抄功課,跟住就...=_=!!![USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-24 11:01 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

罰抄??罰企or罰錢~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-25 02:29 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

罰抄??罰企or罰錢,罰錢唔會,罰抄,罰企太過簡單,唔單只要留堂,還記左他們一個缺點![USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-25 03:25 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

真危險
.O)w.e:P&I1R._#P-z4@:[-N&X好在我學校冇姐~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-25 10:20 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

你地學校唔會家,我地果班被老師評定最差的一班! :em06:  :em10:  :em16:  :em13:  :em19: [USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-26 08:22 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

no ar
0?*?2z"Q8s&W&u2\香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC)不過我班F.5都無嘜工課
5F7Q;p7L4~,I"{8fforum.hkdmc.org有又無人做forum.hkdmc.org"K)M.S"i%i;g'@$a
又何來危險呢~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-28 03:49 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

你們無嘜工課,真好呀,我現在的工課非常多,就考試了數碼暴龍 Last Evolution 絆| 數碼暴龍大冒險|Digimon Adventure|自動勝利Let's Fight|數碼暴龍/數碼寶貝|App世代|宇宙應用怪獸|PS4/Xbox One/PC STEAM/Nintendo Switch數碼暴龍絕境求生 DIGIMON SURVIVE|iOS/Android 數碼暴龍 ReArise |數碼暴龍/數碼寶貝Tri.|手機遊戲iOS/Android數碼暴龍/數碼寶貝LinkZ|靈魂獵手|DIGIMON LINKS/Linkz|ЫЖх⑦ヨラй Tri.|數碼暴龍機|Digimon|Battle Spirits|PS4/PSV數碼暴龍物語網路偵探|數碼暴龍世界Digimon World Next order|N3DS數碼暴龍|Digimon Story Cyber Sleuth|Digimon:RE Digitize|PSP數碼暴龍|Boyz'Reborn|數碼暴龍Online|Digimon Masters Onlin|數碼暴龍RPG|Digimon RPG|TV對戰機|對戰咭|卡|Digimon Universe Appmon|Adventure Tri.|動畫|交易|小說|攻略|線上遊戲|Pokémon GO寵物小精靈|玩具||高達|吹水|online Game|Cosplay-z-s8i8?!N0G T2W
[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2004-12-28 05:17 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我們是否離了題???
作者: 輝二的妹妹    時間: 2004-12-29 02:01 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

你知道就好了,我已經害怕了.............................[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-2 12:07 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

說回主題香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等$c,F;J%D5{$c&E"a$I;o
紅樓夢我算是未看過的自動勝利Let's Fight,香港,討論區,論壇,數碼暴龍,Digimon,黃之鋒,數碼暴龍LinkZ,數碼暴龍宇宙應用怪獸,數碼寶貝,絕境求生,ReArise,Pokémon GO,寵物小精靈,比卡超,妖怪手錶,Cosplay,N3DS,,PSV,TV對戰機,對戰咭,卡,暴龍機,TV對戰機,Boyz'Reborn,Digimon World Next order,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story: Cyber Sleuth,Digimon Linkz,ЫЖх⑦ヨラй Tri.,Digimon Adventure Tri.,數碼暴龍TRI.,合體大作戰,拯救隊,交易,小說,攻略,線上遊戲,網上遊戲,玩具,遊戲,拍賣,笑話,貼圖,動漫,高達,聊天,吹水,交友,Digimon,Savers,XROS WARS,tamers,frontier,adventure,adventure02,online,game,rpg,card,toy,figure,naruto,Gundam,N3DS,ps,ps2,PS3,XBOX,PSP,IPHONE,facebook,forum,HongKong6S*N6G,}"e
究竟是講what ga???
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-2 01:04 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

中一邊有這麼快看呀,到中4or5看睇[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-2 04:18 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

好在我校不用看四大名著姐~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-2 05:15 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

那你十分之好,不用看. :em03:  :em02: [USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-3 09:23 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

you can finish them now ar~.~
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-7 01:05 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我現在考試,慘得啦,中文考西遊記1-30回呀![USECHGFONTE]
作者: 可愛的Gundam    時間: 2005-1-7 06:28 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

唔知講咩好....因為我學校係唔需要睇四大名著的XDDD
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-9 04:24 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

考西遊記???
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-9 04:39 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

無錯,我間中學要考西遊記,1-30回,我今年地算好啦,上年中一考1-50回![USECHGFONTE]
作者: 風鳥    時間: 2005-1-9 10:28 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

QUOTE:
下面引用由輝二的妹妹2005/01/09 04:39pm 發表的內容:forum.hkdmc.org#x:T1C3j4?-i3@(z-O
無錯,我間中學要考西遊記,1-30回,我今年地算好啦,上年中一考1-50回!
,V:g/A2y#t1y+x香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等

香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC)-r!V"Q+D+X'p
又少聽喎自動勝利Let's Fight,香港,討論區,論壇,數碼暴龍,Digimon,黃之鋒,數碼暴龍LinkZ,數碼暴龍宇宙應用怪獸,數碼寶貝,絕境求生,ReArise,Pokémon GO,寵物小精靈,比卡超,妖怪手錶,Cosplay,N3DS,,PSV,TV對戰機,對戰咭,卡,暴龍機,TV對戰機,Boyz'Reborn,Digimon World Next order,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story: Cyber Sleuth,Digimon Linkz,ЫЖх⑦ヨラй Tri.,Digimon Adventure Tri.,數碼暴龍TRI.,合體大作戰,拯救隊,交易,小說,攻略,線上遊戲,網上遊戲,玩具,遊戲,拍賣,笑話,貼圖,動漫,高達,聊天,吹水,交友,Digimon,Savers,XROS WARS,tamers,frontier,adventure,adventure02,online,game,rpg,card,toy,figure,naruto,Gundam,N3DS,ps,ps2,PS3,XBOX,PSP,IPHONE,facebook,forum,HongKong![;a*}3r'h!P3J9z'y)G
居然考呢D野forum.hkdmc.org&r'}.]2w:p ~0A
要哂時間睇西遊記
0u9T$b)E2v+@香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等不如去溫其他科好過數碼暴龍 Last Evolution 絆| 數碼暴龍大冒險|Digimon Adventure|自動勝利Let's Fight|數碼暴龍/數碼寶貝|App世代|宇宙應用怪獸|PS4/Xbox One/PC STEAM/Nintendo Switch數碼暴龍絕境求生 DIGIMON SURVIVE|iOS/Android 數碼暴龍 ReArise |數碼暴龍/數碼寶貝Tri.|手機遊戲iOS/Android數碼暴龍/數碼寶貝LinkZ|靈魂獵手|DIGIMON LINKS/Linkz|ЫЖх⑦ヨラй Tri.|數碼暴龍機|Digimon|Battle Spirits|PS4/PSV數碼暴龍物語網路偵探|數碼暴龍世界Digimon World Next order|N3DS數碼暴龍|Digimon Story Cyber Sleuth|Digimon:RE Digitize|PSP數碼暴龍|Boyz'Reborn|數碼暴龍Online|Digimon Masters Onlin|數碼暴龍RPG|Digimon RPG|TV對戰機|對戰咭|卡|Digimon Universe Appmon|Adventure Tri.|動畫|交易|小說|攻略|線上遊戲|Pokémon GO寵物小精靈|玩具||高達|吹水|online Game|Cosplay2w6D*O&e)Y)l*w*A

作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-10 09:35 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

please tell me your school name again/~'Q/s&T.~;l:A,G
i must tell my friend don';t study in>.<
!H4v6H)d*{8|&W4E!X,dforum.hkdmc.org太恐怖la>.<
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-10 06:51 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

看你們讀中學果遍就知啦.係...........s.t.f.a.譚伯羽中學呀!(s.t.f.a係我間學校我個會的簡寫. :em01:  :em02:  :em03: [USECHGFONTE]
作者: 鹿角之子    時間: 2005-1-12 12:11 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

我暫時唔洗...但係睇都睇英文名著啦...話晒英文學校泥嫁bor...
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-12 12:01 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

誰說我的學校是英文學生,是中文來的.>~< :em12:  :em20: [USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-17 10:18 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

where is your school ar???
作者: 輝二的妹妹    時間: 2005-1-17 06:57 PM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

屯門......唔........應該是安定or友愛村.[USECHGFONTE]
作者: KENCHAN12321    時間: 2005-1-19 10:49 AM     標題: 你們中學要看4大名著嗎?

屯門~.~香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC)%`/q1}+s/k
安定and友愛村我都未聽過~.~
-Z.p5u7a!x1j-D"z香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等所以無所謂~.~自動勝利Let's Fight,香港,討論區,論壇,數碼暴龍,Digimon,黃之鋒,數碼暴龍LinkZ,數碼暴龍宇宙應用怪獸,數碼寶貝,絕境求生,ReArise,Pokémon GO,寵物小精靈,比卡超,妖怪手錶,Cosplay,N3DS,,PSV,TV對戰機,對戰咭,卡,暴龍機,TV對戰機,Boyz'Reborn,Digimon World Next order,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story: Cyber Sleuth,Digimon Linkz,ЫЖх⑦ヨラй Tri.,Digimon Adventure Tri.,數碼暴龍TRI.,合體大作戰,拯救隊,交易,小說,攻略,線上遊戲,網上遊戲,玩具,遊戲,拍賣,笑話,貼圖,動漫,高達,聊天,吹水,交友,Digimon,Savers,XROS WARS,tamers,frontier,adventure,adventure02,online,game,rpg,card,toy,figure,naruto,Gundam,N3DS,ps,ps2,PS3,XBOX,PSP,IPHONE,facebook,forum,HongKong2a2p4I4N2a%C9X%`
加上我們又再離題了~.~

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0