標題: [求助]求幾首歌加幾個問題 [打印本頁]

作者: poiuy    時間: 2006-4-8 02:26 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

我想求幾首歌
1:butter-fly
2:動畫數碼暴龍01中暴龍進化時個首歌
3:Target~赤紅衝擊~
4:數碼暴龍咭戰2中開場頭畫個首歌(即為我鼓掌既日文版)
四首都係求日文版
另外我係其他網下載歌曲時唔小心將d歌名整亂左,希望各位可以幫我聽聽邊首打邊首
http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=3BEMAY39OQSH52DBGUNSE3JVK5
http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=1490EYDPLCPWS2AJ52ZWI608HI
如果可以,我想求埋呢6首歌既名,歌手名同專輯名
可能好麻煩大家,但希望大家可以幫幫我
作者: KairoS    時間: 2006-4-8 02:44 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

第一首係 With the will
第二首係第四輯ED1
一陣睇番
作者: gundamnew    時間: 2006-4-8 04:38 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

[這篇文章最後由gundamnew在 2006/04/08 06:33pm 第 1 次編輯]

QUOTE:
下面引用由poiuy2006/04/08 02:26pm 發表的內容:
我想求幾首歌
1動畫數碼暴龍01中暴龍進化時個首歌
3數碼暴龍咭戰2中開場頭畫個首歌(即為我鼓掌既日文版)
四首都係求日文版
...

歌名                                                     專輯名                      下載
1.Butter-Fly                                    ЫЖх⑦ヤЭм⑦Хцみ    按此
2.brave heart                                 ЫЖх⑦ヤЭм⑦Хцみ    按此
3.УみヴЧЬ∼赤ゆ衝擊∼             ЫЖх⑦ヤЭм⑦Хцみ 02 按此
4.係同3一樣~喵~
5.With the will                                ЫЖх⑦и①⑦Ъュヤ
6.ユвЙ⑦Ь∼無邪氣スネネザ∼   ЫЖх⑦и①⑦Ъュヤ
1.3.5.6.歌手:和田光司
2.歌手:宮崎步

-=-=-=-=- 以下內容由 gundamnew2006年04月08日 06:36pm 時新增 -=-=-=-=-
按另存目標dw啦~喵~
3日之後自動消失~喵~要dw就快~喵~
作者: KairoS    時間: 2006-4-8 05:02 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

QUOTE:
下面引用由gundamnew2006/04/08 04:38pm 發表的內容:
     歌名                                                     專輯名                      下載
1.Butter-Fly                                    ЫЖх⑦ヤЭм⑦Хцみ    按此
2.brave heart     ...

Down唔倒=="
作者: CloudStrife    時間: 2006-4-8 06:17 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

你要的歌我全部有XD
作者: gundamnew    時間: 2006-4-8 06:26 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

[這篇文章最後由gundamnew在 2006/04/08 06:36pm 第 1 次編輯]

QUOTE:
下面引用由冰月2006/04/08 05:02pm 發表的內容:
Down唔倒=="

已搞掂~喵~= ="
作者: poiuy    時間: 2006-4-8 06:49 PM     標題: [求助]求幾首歌加幾個問題

唔該哂各位既幫忙

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0