標題: [求助]收圖中的假卡~ [打印本頁]

作者: KIBUY    時間: 2005-3-25 07:00 PM     標題: [求助]收圖中的假卡~

[這篇文章最後由KIBUY在 2005/03/25 09:32pm 第 1 次編輯]

我想收圖入面果隻假究極龍((或姐起街見到有d賣假卡既地方見到請話我知~))
add:295129430

作者: 天痕    時間: 2005-3-27 05:36 PM     標題: [求助]收圖中的假卡~

用來呃細路丫>口<吼!!!雖然痕都有呃.....但唔會呃得太過份的......xDDDDD"
痕都見過這張野......但.....被痕個fd收來呃細路(有個細路用左5百蚊找呢張~~~~假卡......佢買番來5蚊......之後呢.....?被痕呃左一餐飯食....(抵佢請啦~~痕仲要見住佢放的....),個細路仲要巧開心咁拿住張卡走tim= ~ =都唔知點形容巧囉~~唉....)= ~ ="
作者: KIBUY    時間: 2005-3-28 12:22 AM     標題: [求助]收圖中的假卡~

QUOTE:
下面引用由天痕2005/03/27 05:36pm 發表的內容:
用來呃細路丫>口<吼!!!雖然痕都有呃.....但唔會呃得太過份的......xDDDDD"
痕都見過這張野......但.....被痕個fd收來呃細路(有個細路用左5百蚊找呢張~~~~假卡......佢買番來5蚊......之後呢.....?被 ...

........咁都得=.= 我收黎唔會混D小DD既 ^^
作者: parchi    時間: 2005-3-28 12:47 PM     標題: [求助]收圖中的假卡~

嘩~~呢張3d黎架bor~~如果係真ge??要幾錢架???
作者: 天痕    時間: 2005-3-29 02:09 AM     標題: [求助]收圖中的假卡~

QUOTE:
下面引用由parchi2005/03/28 12:47pm 發表的內容:
嘩~~呢張3d黎架bor~~如果係真ge??要幾錢架???

痕收番來40蚊=="放出去7十幾蚊啦~

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0