標題: 比特獸?! [打印本頁]

作者: 天神之子    時間: 2006-3-20 09:46 PM     標題: 比特獸?!

我想問點解比特獸副咭組可以咁變態? 我數過起碼有兩副seven card同4張下載器, 而且所有既完全體都係至top個幾隻, 唔係最勁佢都唔揀!
不過點解佢d人工智能咁低既... 有得進化都唔進, 仲要俾我一招ko!!!
如果佢識進化咁先有對手架嘛~
作者: ヤрロэх⑦    時間: 2006-3-20 10:14 PM     標題: 比特獸?!

都唔係完全唔識用既,佢至少識得用 "Reverse" 同 "Misty"~~XD
作者: 天神之子    時間: 2006-3-21 07:52 PM     標題: 比特獸?!

但係最大問題係佢有下載器同兩張勁既完全體都唔進化呢...
作者: c0408482    時間: 2006-3-26 08:39 AM     標題: 比特獸?!

呢隻GAME D AI又的確係廢左D...
作者: SRX    時間: 2006-3-26 10:35 AM     標題: 比特獸?!

QUOTE:
下面引用由c04084822006/03/26 08:39am 發表的內容:
呢隻GAME D AI又的確係廢左D...

不敢苟同...........你試下同帝皇龍甲獸打............一有機會特進完全體佢實用..............
我諗係特登較到比特獸好笨.........可能佢都唔知啲卡有乜用..........太深........
作者: lungpig    時間: 2006-4-19 10:59 AM     標題: 比特獸?!

=口=sorry丫..我冇玩里個game...幫唔到你......
作者: residueon    時間: 2006-8-4 02:52 AM     標題: 比特獸?!

以我所知他有 3 張 mystic, 1 張 reverse, 其餘的 seven 咭各 2 張, 4 張 downloader, 2 張薔薇獸的誘惑, 再加每樣屬性的完全體各 2 隻啊 ...
不過我肯定他不會用 downloader !! 是讓你的嘛  :em06:
作者: domywanna    時間: 2013-3-21 10:52 PM

他卡超猛阿 但是downloader似乎不會用阿哈哈
作者: kachunka    時間: 2013-8-19 11:04 PM

Ccccccccccccccccccccccccccccccccccc
作者: 牙牙峰    時間: 2013-8-20 12:00 AM

thank you for your sharing

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0