標題: [求助]Cardgame2拎唔到Holy7s Card...救命 [打印本頁]

作者: articno    時間: 2010-3-28 03:31 PM     標題: [求助]Cardgame2拎唔到Holy7s Card...救命

如題,我巳經係金字塔cafe打究極天使過6次,
夾埋extraarea有16次
佢都唔比張Holy卡我
我去打帝龍,6次就出左wild card
有冇好心人話我知係唔係中左bug.....

我拎左下載器,speed,mystric card打既
最後個extra area 都打埋,維京毛人 人面戰鷹等
宜家唔知邊到卡關打唔到最後個座塔
作者: uuytgguu    時間: 2010-3-28 04:46 PM

我對card2劇情沒什麼研究
只能說多找人說話 有什麼arena沒打要打完
紅字的話肯定有什麼沒解決
至於Holy卡 再打幾次看看
不然就先打完所有arena再拿
作者: economics    時間: 2010-3-28 05:31 PM

你是否連勝5場?
中途不能出cafe去save的
作者: -Kiba-    時間: 2010-3-29 09:30 AM

QUOTE:
原帖由 articno 於 2010-3-28 03:31 PM 發表
如題,我巳經係金字塔cafe打究極天使過6次,
夾埋extraarea有16次
佢都唔比張Holy卡我
我去打帝龍,6次就出左wild card
有冇好心人話我知係唔係中左bug.....

我拎左下載器,speed,mystric card打既
最後個extra area 都打埋,維京毛人 人面戰鷹等
宜家唔知邊到卡關打唔到最後個座塔

最後的那座塔多半和賢者之塔的 Battle Arena 有連動的,你看看是不是還沒完成戰鬥暴龍獸 / 奧米加獸的 Battle Arena 吧。

要是已經完成了以上的 Battle Arena,最後的那座塔那裡的阿保加利獸的 Battle Arena 也勝出,那麼只要在 Battle Cafe 再戰勝阿保加利獸 (好像是需要一定戰勝數才出現的) 就可以永久開放那座塔的 Battle Arena。
作者: icysiew    時間: 2019-4-17 06:52 AM

thank you very much

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0