標題: 請問抽舊版白紙條包住的卡係咪全部冇閃? [打印本頁]

作者: fire_dragon    時間: 2011-9-16 12:54 AM     標題: 請問抽舊版白紙條包住的卡係咪全部冇閃?

前天在北角奇趣x地抽了幾包全中白卡
請問師兄知唔知呢類白紙條包住的卡係咪全部冇閃冇金字冇全金卡只有白卡?thx
作者: dttom    時間: 2011-9-17 10:37 AM

無比人稿過就應該有既..

作者: LUN`    時間: 2011-9-28 09:16 PM

多數頭1-2張系閃OR金字 呃錢的...
作者: sun272600    時間: 2011-10-26 07:38 PM

應該會有一張金字的....
作者: shawshaw    時間: 2011-10-31 12:13 AM

貌似一個白盒坐底一金卡 幾張閃
作者: 神原takuya    時間: 2011-11-6 12:56 PM

正常, 一盒未開封19代打後...都一定每代一張金卡, 跟住有幾張閃, 好多金字會有得中。
如果買一盒白盒40包, 40包就應該有上述情形。

價錢太平果時, 抽一包包抽極都係全白卡,
一係就係俾人抽哂d好野, 一係就係因為時間太耐, 人地覺得唔興, 所以個價就降左
太平果時,好難分得出個價正唔正常。

如果有d舖頭講明包中閃或中金字之類說話, 那些就係「本地人為」而成的物品, 而唔係日本「天然製造」,
然而, 呢d就一定有金字級以上的東西。
作者: shawshaw    時間: 2011-11-6 04:50 PM

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 2011-11-6 12:56 PM 發表
正常, 一盒未開封19代打後...都一定每代一張金卡, 跟住有幾張閃, 好多金字會有得中。
如果買一盒白盒40包, 40包就應該有上述情形。

價錢太平果時, 抽一包包抽極都係全白卡,
一係就係俾人抽哂d好野, 一係就 ...

嗯  神原兄好清楚啊
話説22代打後的白盒宜家真係好少見  就算以前好興數碼卡的年代都唔多見有23 24 25 代白盒抽
作者: 神原takuya    時間: 2011-11-7 12:40 AM

QUOTE:
原帖由 shawshaw 於 2011-11-6 04:50 PM 發表

嗯  神原兄好清楚啊
話説22代打後的白盒宜家真係好少見  就算以前好興數碼卡的年代都唔多見有23 24 25 代白盒抽

我未試過響香港見到25代白盒...
23,24而家無係正常, 有就反常

22的數量,於整個香港東部比整個香港西部多
完整的一盒會較少見, 因為bo-1058同bx-78 各有捧場客, 前者因為特別原因, 變得於香港稀少,所以拋雜bx-78
作者: shawshaw    時間: 2011-11-9 05:40 PM

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 2011-11-7 12:40 AM 發表

我未試過響香港見到25代白盒...
23,24而家無係正常, 有就反常

22的數量,於整個香港東部比整個香港西部多
完整的一盒會較少見, 因為bo-1058同bx-78 各有捧場客, 前者因為特別原因, 變得於香港稀少 ...

話説我聽過有人講某幾張金卡係要抽白盒先有機會中   ( eg bx 121
其實係咪真??

宜家真係越來越少地方有白盒抽   集齊4大金卡的機會真係好渺茫

作者: 神原takuya    時間: 2011-11-10 12:09 AM

QUOTE:
原帖由 shawshaw 於 2011-11-9 05:40 PM 發表

話説我聽過有人講某幾張金卡係要抽白盒先有機會中   ( eg bx 121
其實係咪真??

宜家真係越來越少地方有白盒抽   集齊4大金卡的機會真係好渺茫

你不如講講你有什麼是知道的="=

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0