標題: 請問大家,有無洛克人專題o既論壇或者論壇版塊? [打印本頁]

作者: donaldr    時間: 2012-4-23 07:10 PM     標題: 請問大家,有無洛克人專題o既論壇或者論壇版塊?

小弟好中意數碼暴龍同埋洛克人,數碼就系呢度有歸宿,甘洛克人應該去邊度討論呢?大陸雖然有論壇不過都無乜聲氣,5知香港有無洛克人專題o既論壇或者某d論壇有洛克人o既專區?
作者: tim509314    時間: 2013-1-22 10:42 AM

如果有都唔錯wo!!
4@5P3[,t;F'|"w香港唯一一個以數碼暴龍為主的大型論壇,有PS4/Switch數碼暴龍絕境求生,iOS/Android數碼暴龍ReArise,靈魂獵手,Digimon Linkz,數碼暴龍第7輯App世代宇宙應用怪獸,數碼暴龍tri.,n3ds,數碼暴龍世界next 0rder,數碼暴龍物語網路偵探,Digimon Story, Cyber Sleuth,Digimon Master Online,數碼暴龍Online,數碼暴龍RPG、暴龍機、卡組、遊戲攻略和情報,交易,小說,貼圖,最新數碼暴龍活動 以致動漫、高達、Battle spirits、吹水聊天等我都係洛克人迷^^
作者: bbqjack    時間: 2013-8-30 07:40 PM

我也是大愛洛克人~~幾乎所有也玩過!!!!!!!!
作者: bbqjack    時間: 2013-8-30 07:40 PM

作者: bbqjack    時間: 2013-8-30 07:41 PM

作者: bbqjack    時間: 2013-8-30 07:41 PM

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0