標題: 小光的7卡 [打印本頁]

作者: yoshiathena86    時間: 2012-5-21 11:40 PM     標題: 小光的7卡

点解我打咗50场都不给我7卡的~我打过黑暗战斗暴龙兽了
作者: daifeel05    時間: 2012-5-24 10:53 PM

同樣問題 求解幫推一下
作者: 龍龍623    時間: 2012-5-27 02:45 PM

QUOTE:
原帖由 yoshiathena86 於 2012-5-21 11:40 PM 發表
点解我打咗50场都不给我7卡的~我打过黑暗战斗暴龙兽了

誰告訴你小光有seven咭的?
作者: tcbytcby530    時間: 2012-6-15 03:00 AM

同意樓上=.=小光好似係冇SEVEN的.....= =
作者: fupkseedss    時間: 2012-6-26 06:44 PM

樓上的=.=....小光有seven card, Mistry
作者: fupkseedss    時間: 2012-6-26 07:31 PM

你地拿唔到Mistry可能係事件發生次序問題,打完A後要先以太一,機械暴龍,暴龍獸,高雅薔薇次序對話,解決小島同黑暗公館事件後,再以太輔,京,伊織,阿猛,小光次序,每人連羸6場,第6場完左會有獎品,頭4個送搭擋既配件,小光就俾sven card, Mistry
如果你地有發現,當你地同佢地打,而你又冇選到佢地隻獸做搭擋既話,佢地就會每3場叫你用佢地砌既deck去打,例如你冇選麻鷹獸做搭擋,每3場京就會叫你用佢副deck同佢打,呢個係一個好既指示證明你冇錯步驟,如果你發現佢地冇砌deck俾你玩,姐係你是但做錯左一步(通常係冇同機暴傾計,被佢感謝你拯救數碼世界 ,就撩其他人打)
作者: sgdx2@yahoo.com    時間: 2012-7-21 11:42 AM     標題: 回復 #1 yoshiathena86 的帖子

好複雜噶,其實6樓已經講得好清楚啦。
作者: sgdx2@yahoo.com    時間: 2012-7-21 11:46 AM     標題: 求鑒定我玩哩部系咔戰第幾部

一開始同婆婆獸對話,講完之後同比特獸打,打完就去第二個地方,中間要經過冰洞、火山、金字塔同埋天空之城,仲有好多地點噶,究竟我玩哩部系咔戰第幾部,點解我唔可以用V仔獸EX同其他數碼獸合成噶
作者: kachunka    時間: 2013-8-19 11:15 PM

Ccccccccccccccccccccccccccccccccccc
作者: 牙牙峰    時間: 2013-8-19 11:59 PM

thank you for your sharing
作者: lovebigbig    時間: 2013-10-14 10:48 PM

連勝小光 6場 就會有 張 misty啦~ 不過記住要連勝, 不能中途出去同save
作者: s6753807    時間: 2014-2-4 03:09 PM

黑暗公館事件咩黎架.-.........................
作者: goskyd    時間: 2014-9-14 08:49 PM

係要連勝7場定6場,.唔記得住喇....
作者: TORO513    時間: 2017-9-28 08:42 AM     標題: 回復 #6 fupkseedss 的帖子

好複雜。。。留個名再慢慢跟住黎打先。。。

歡迎光臨 香港數碼暴龍市鎮討論區 (HKDMC) (http://forum.hkdmc.org/Discuz/) Powered by Discuz! 5.5.0