標題: 打左5場...WIN左A啦= =
笨笨龍
無名旅人
Member

UID 67477
精華 0
積分 1
帖子 34
活躍度 1
現金 5986 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-3-4
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
打左5場...WIN左A啦= =

終於打WIN左A啦....= =
有小小心待想分享下.....
講真..我打WIN佢真係好-6.....
一開始中左血掉轉同黑己多拉..之後我出左掉血先..
\之後再度放黑己多拉逼佢自爆....之後打究極吸血魔
....用援助比我神抽左張黑笨蛋...-佢一半血+佢攻X2...
點知比我隻企鵝反左=0=WIN!!
最後打佢隻黑迪路(我KO得快..佢有下載器冇完全體=0=")
所以第3隻反而輕鬆WIN.......
以上小小心得..希望幫到大家...順便比我+下發言數^^"

[img]http://i307.photobucket.com/albums/nn320/tungqoo123/Digimon/Digimon2/Digimon3/Digimon4/v.gif[/img][img]http://i307.photobucket.com/albums/nn320/tungqoo123/Digimon/Digimon2/Digimon3/Digimon4/v2.gif[/img][img]http://i307.photobucket.com/albums/nn320/tungqoo123/Digimon/Digimon2/Digimon3/Digimon4/v3.gif[/img][img]http://i307.photobucket.com/albums/nn320/tungqoo123/Digimon/Digimon2/Digimon3/Digimon4/v4.gif[/img][img]http://i307.photobucket.com/albums/nn320/tungqoo123/Digimon/Digimon2/Digimon3/Digimon4/v5.gif[/img]
頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
duckduck1215
無名旅人
Member

UID 17127
精華 0
積分 15
帖子 83
活躍度 15
現金 7724 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-11-18
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

尼排玩返隻GAME....打A果C我又唔覺得難打啵...
我打佢果C1開波冇掉血抽到有...至少冇左12張先抽到=.=...
好彩咁岩有隻比丘用得...2TURN ko左隻亞保+利之後
再KO2隻成長期就WIN左了=.=...感覺上...冇乜難度...
可能我的比丘太強了XD....-6-6...=0=

頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站
mandy818
無名旅人
Member

UID 37523
精華 0
積分 0
帖子 17
活躍度 0
現金 7173 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-12-1
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

一開始我唔知要拎張"換HP"既卡...打極都打唔win
有左果張野就easy好多喇...
打果陣佢只出到一開始果隻究極體...第2隻佢用左黎做support

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
tang000
無名旅人
Member

UID 50947
精華 0
積分 0
帖子 10
活躍度 0
現金 7009 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-11-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

其實用珍種+黑暗卡組好大機會贏
我連張hp交換都無用到 :22:

頂部
rufe
無名旅人
Member

UID 45522
精華 0
積分 0
帖子 24
活躍度 0
現金 7309 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2008-12-3
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

我試左好多次都重係輸wo- -
點解會咁??

頂部
oscar1986
無名旅人
Member

UID 41668
精華 0
積分 1
帖子 72
活躍度 1
現金 398309 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2005-12-25
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
用炸燀組自爆炸死a啦!!

一開始二選一比我抽中係後攻,已經知道贏得!!!

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
ivan0221
無名旅人
Member

UID 25672
精華 0
積分 98
帖子 96
活躍度 98
現金 28518 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2007-6-11
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
用1011轉血卡, or同伴找尋器用科龍獸(烈炎獸)的o反擊都可以好容易勝出~

頂部
ernsti
無名旅人

UID 81587
精華 0
積分 9
帖子 9
活躍度 9
現金 81 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2009-7-16
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
打原a 又去邊再打吖??我再開都無新人!!

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
AXEL
無名旅人
Member

UID 8809
精華 0
積分 5
帖子 48
活躍度 5
現金 84 數碼元
存款 827926 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2005-1-16
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
>>>打原a 又去邊再打

去打哂所有02人物

去初心之都找太一+暴龍
新比賽(有時是舊比賽,新人物)

另外金字塔下有新場
參加條件:有一個卡組完全無道具卡

頂部
朝比奈閒水
無名旅人

UID 82112
精華 0
積分 24
帖子 24
活躍度 24
現金 242 數碼元
存款 500 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2009-7-21
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
隨便用自爆卡組已輕鬆解決 係差在邊個爆得比較快
一般黎講一係copy 一係1011 一係偽加布 或偽比特
如無意外佢唔自爆或者自己先攻 已經可以解決 爆完用0化攻
透明積木呀 比特獸 反正自爆完得10血 比特既0攻很有用的
之後又再用偽比特同血或者偽加布同血一樣無問題
就算唔進化剩自爆都輕易解決 因為理論上對方9990血也是等著比解決既命運...
以上卡組對咩卡組一樣咁有效 唯獨先制系 無效援助系就打得比較辛苦

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
zomea222888
無名旅人

UID 82453
精華 0
積分 39
帖子 53
活躍度 39
現金 786 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 5
註冊 2009-7-25
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
我就用真機暴,下下用X 反擊,佢D 990攻,比我整到硬食,我隻真機暴重要係異常壯態,+ 上我又抽到D+ 血卡,D 血成千幾 - -

頂部
夜神•月
馴獸師

UID 55955
精華 0
積分 561
帖子 609
活躍度 561
現金 44771 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2008-11-10
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 死神界
狀態 離線
A好廢架咋
我次次都1TAKE就打死佢
我用幻彩加布+積木+偽比特多G珍種卡組
已經玩殘佢

打交高手 - 拉拉獸!

名句:你個腦裝屎o架?
頂部

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載