標題: 喜歡digimon卡的女生請進!!!!
History000
馴獸師

UID 86895
精華 0
積分 1050
帖子 1467
活躍度 1050
現金 33986 數碼元
存款 50 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2009-10-15
最喜愛的數碼暴龍  閃光暴龍獸
最喜愛的數碼暴龍人物  亞古
來自 hk
狀態 離線
發表於 2010-3-15 09:20 PM  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 History000 為MSN好友 通過MSN和 History000 交談
回復 #47 vivienlee277 的帖子

但論卡的質素係舊卡好D
卡的實用就係現在DM卡!!!
....................................
都係果句\
兩者我也喜歡

快速加入爆旋陀螺呢個大家庭,好快又有大賽
頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
anson192837
見習馴獸師
Member

UID 7644
精華 0
積分 312
帖子 838
活躍度 312
現金 82 數碼元
存款 11 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
註冊 2008-6-1
最喜愛的數碼暴龍  奧法
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
回復 #49 History000 的帖子

你有儲舊卡既咩,唔見既

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦
hei2hk
馴獸師

UID 86964
精華 0
積分 706
帖子 2050
活躍度 706
現金 530 數碼元
存款 78685 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2009-10-17
最喜愛的數碼暴龍  古樂獸
最喜愛的數碼暴龍人物  樹莉
狀態 離線
聽日放假 應該去邊度玩dbt好
藍田/鑽石山/九龍塘
有冇好提議
謝謝

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
神原takuya
VIP 會員

UID 67238
精華 6
積分 1274
帖子 9015
活躍度 1274
現金 82336835 數碼元
存款 2147483647 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 50
註冊 2003-6-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 hei2hk 於 2010-3-16 10:12 AM 發表
聽日放假 應該去邊度玩dbt好
藍田/鑽石山/九龍塘
有冇好提議
謝謝

我有個好好的建議...你有無去青山區jusco玩下?
如果無,我建議去青山附近行下,果到近來都唔係好多人,上星期六我去果時,煩忙時間先得果2~3個人-_-
有時撞正有霧ge天氣,由山下望上去見到浮雲渡海,早上猶其明顯,
另外,隨處都不難見到一片一片的黃葉在風吹下凋落,滿地雖然不是粉紅色的落地櫻花,但此情此境確有另一種美,
吉吉島附近的河畔,環境清靜,白鷺偶爾低飛,有時還會傳來公園的二胡聲,行至友愛橋時,
都差不多夕陽西下,可進村而過,再到安定,然後到卡店逛逛,保證你看到青山區居民人生百態

頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
History000
馴獸師

UID 86895
精華 0
積分 1050
帖子 1467
活躍度 1050
現金 33986 數碼元
存款 50 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
註冊 2009-10-15
最喜愛的數碼暴龍  閃光暴龍獸
最喜愛的數碼暴龍人物  亞古
來自 hk
狀態 離線
發表於 2010-3-16 09:35 PM  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 History000 為MSN好友 通過MSN和 History000 交談
回復 #52 神原takuya 的帖子

難道你係住屯門,定NINE UP架呢???
.......................................................
還是過來屯門飽覽一下]=
不過..................
諗清楚好D!!!!

快速加入爆旋陀螺呢個大家庭,好快又有大賽
頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站
hei2hk
馴獸師

UID 86964
精華 0
積分 706
帖子 2050
活躍度 706
現金 530 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 2010-3-16 08:52 PM 發表

我有個好好的建議...你有無去青山區jusco玩下?
如果無,我建議去青山附近行下,果到近來都唔係好多人,上星期六我去果時,煩忙時間先得果2~3個人-_-
有時撞正有霧ge天氣,由山下望上去見到浮雲渡海,早上猶其明顯 ...

噢 可惜 我住得太遠啦 一點都不近青山區 來回車費都要幾十元
不如你去一趟影相給我們看吧
讓我們開開眼界

頂部
[廣告] 想玩韓國人氣ONLINE?全韓國第二位線上遊戲數碼暴龍RPG,即刻入黎啦!叫埋你D fd一齊玩
神原takuya
VIP 會員

UID 67238
精華 6
積分 1274
帖子 9015
活躍度 1274
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 50
註冊 2003-6-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 History000 於 2010-3-16 09:35 PM 發表
難道你係住屯門,定NINE UP架呢???
.......................................................
還是過來屯門飽覽一下]=
不過..................
諗清楚好D!!!!

我唔係好中意你個"NINE UP"...
不過,點都好,我都唔介意,始終人響到「狗UP」點都好過人響到吠...你唔係話我吠都好D
(放心,我不是想反指你在吠,只是我看慣了人吠罷了~)

其實,去屯門卡店逛也好,走上青山然後看看操炮區,睇下昔日屯兵之門,上山之路定會看到的,不信的話去一下便知道了~

去果到其實真係唔駛點多諗,果到無嘜會吠ge人,小朋友比較多野講同埋活潑,無見過有自閉仔出現,過去一年,我都無聽過有自閉的人在吉吉島dbt前出沒,
反而電車男都見過一個,某會員(非版主)當時都在場~

QUOTE:
原帖由 hei2hk 於 2010-3-16 10:41 PM 發表

噢 可惜 我住得太遠啦 一點都不近青山區 來回車費都要幾十元
不如你去一趟影相給我們看吧
讓我們開開眼界

我都不是經常去呢...
但每逢春天前後,總是有浮雲簿霧繞著山,到龍門青雲以至山景石排,良景一帶距離更會近,感受更佳的說

頂部
KwokChunKan (鹿驚)
版主

UID 33485
精華 0
積分 104
帖子 1469
活躍度 104
現金 182 數碼元
存款 101962368 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 110
註冊 2006-1-16
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
來自 掉娜星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 3-16-2010 22:54 發表

不過,點都好,我都唔介意,始終人響到「狗UP」點都好過人響到吠...你唔係話我吠都好D

其實,去屯門卡店逛也好,走 ...

你咁講  你怕唔怕有人對號入坐 @@

頂部
[廣告] 數碼暴龍對戰咭Alpha全圖鑑網站
黑海龍王 (黑海/火雞)
高級馴獸師

UID 27735
精華 0
積分 2012
帖子 5030
活躍度 2012
現金 3929776 數碼元
存款 1042400 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 20
註冊 2006-8-23
最喜愛的數碼暴龍  黑海龍獸
最喜愛的數碼暴龍人物  黑海龍王
來自 黑海
狀態 離線
一唱一和,唔錯唔錯....
狗UP也好,狗吠也好,做人光明正大點還是最好
又要講又要閃閃縮縮,還是不太好
實在替樓主感到有點不值,明明係想女生入來,卻惹來一班非女生入來"抽水"-,-

此人非常可惡,
專門偷人暴龍卡,無暴龍卡不爆
記得認住佢個樣!!
http://www.facebook.com/profile.php?ref=331687376
頂部
[廣告] 人氣PS遊戲DigimonWorld?全港首創ps網上對戰?即刻入黎啦我們提供最齊全攻略全面解答
hei2hk
馴獸師

UID 86964
精華 0
積分 706
帖子 2050
活躍度 706
現金 530 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 15
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 神原takuya 於 2010-3-16 10:54 PM 發表

其實,去屯門卡店逛也好,走 ...

其實吠聲我也聽慣了 因為我屋企附近有人養狗 所以對我影響不大
既然你講到青山區JUSCO咁好 得閒搵日去下
明天去邊我已有決定
謝謝

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG專題網站
vivienlee277
見習馴獸師
Member

UID 54437
精華 0
積分 121
帖子 125
活躍度 121
現金 44555 數碼元
存款 0 數碼元
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 10
註冊 2005-11-10
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線
回復 #57 黑海龍王 的帖子

唉...算la~
我又5可以強製要係女仔先入得
5通要入櫬黎既人都要post自己張近照咩...

考完會考無野做...點算??????
頂部
神原takuya
VIP 會員

UID 67238
精華 6
積分 1274
帖子 9015
活躍度 1274
網聚活躍度 0
威望 0
閱讀權限 50
註冊 2003-6-8
最喜愛的數碼暴龍 
最喜愛的數碼暴龍人物 
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KwokChunKan 於 2010-3-16 11:51 PM 發表

你咁講  你怕唔怕有人對號入坐 @@

入座@@?唔排除真係有人黎認自己係果個電車男ga~
始終我都唔肯定果個我半年有多無見,亦只見過一次ge電車男係咪HKDMC人...

如果係入小朋友呢個座- -..我相信呢到應該都有唔少=w=

so,怕嘜?人地中意點入,倒後入.打側入,從上而入,進七退三地入,都係人地ge事...

至於,我至鐘意的寵物,狗。
我相信黃毓民都唔會走黎認~

QUOTE:
原帖由 vivienlee277 於 2010-3-17 09:20 AM 發表
唉...算la~
我又5可以強製要係女仔先入得
5通要入櫬黎既人都要post自己張近照咩...

話說,果到jusco有個妹妹仔係好中意貝爾飛的...佢而家仲有無玩DBT機,我就唔肯定,'
因為我對上一次都只係見到佢排緊部應該叫做光之美少女ge機...

頂部
[廣告] 數碼暴龍RPG 2 (Digimon Master)南韓2009年中推出,想知更多詳情?入來看一看啦

HKDMC重要聲明

本站只是一個自由的討論區,一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,

用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,而本站以即時上載留言的方式運作,

由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,

若讀者發現有留言出現問題,請聯絡 我們

HKDMC服務: 討論區 | 數碼暴龍對戰咭網站 | HKDMC網站 |

聯絡我們 | 使用條款 | 忘記密碼 | 壇規

© 1999/12 - 2020 HKDMC數碼暴龍市鎮 All rights reserved
版權所有,不得轉載